A 2022-es év jelentőségteljes volt: egyik körömtrend követte a másikat, éppen ezért joggal merülhet fel a kérdés, mit tartogat 2023? Mutatjuk, az 5 körömtrendet, ami idén nagyon menő lesz! 

Egy kis francia 

A New Yorki-i körmös, Rachel Glass azt mondja, hogy a francia manikűr 2023-ban is népszerű marad, azonban lesz a dologban ezúttal egy kis csavar: egész pontosan kap egy vékonyabb, finomabb, elegánsabb vonalat. A szakember úgy gondolja, hogy a  minimalista manikűr  mellé bármelyik szín bátran bevethető, grátiszban pedig a francia technika gyakorlatilag bármilyen méretű és formájú körmön csodásan fest. 


Art deco 

Ha szereted az elegáns megjelenést, akkor az art deco kifinomultsága nálad biztos befutó lehet, ráaádsul a  körmeiden is szuperül mutat  majd. Az igazán elegáns hatás elérésnek érdekében pedig elég lehet csak a körmök felső részét kifesteni. 

A minimalista 

A minimalizmus már dübörög egy ideje, a körmök esetén pedig 2023 vezető stílusa lesz. Az esztétikus, visszafogott, minimalista körmök idén elsőbbséget élveznek majd. Az úgynevezett clean-girl esztétika jegyében a minimalista, rövid, ápolt körmök hódítanak majd.  

Optikai csalódás 

Bár ez a trend már egy ideje pezseg, 2023-ban robbanászszerűen meg fog nőni azoknak a száma, akik ilyen körmöket kérnek majd maguknak. A stílus lényegében ötvözi az ombre és a franci manikűrt, a végeredmény pedig egyszerűen csodás. 

Réteges textúrák 

Legyen szó akár aranyfóliákról, drágakövekről, matricákról vagy építő zselével alkotott mintákról, a textúrázott körmök idén hatalmas népszerűségnek örvendenek majd. Íme, egy csodás alternatíva: 

(via)