Az idei év változatosabb manikűr trendekben bővelkedik, mint valaha! A szolid stílusú, minimalista francia manikűrt és a csillogó, gyémánt aura manikűrt már most százával kérik a profi körmösöktől a nők, amióta pedig Kourtney Kardashian megmutatta a vagány homokóra körmeit a közösségi oldalán, azóta ellepték az instát a hasonló manikűr változatok. Nagyon úgy fest, hogy ez lesz most a legújabb manikűr őrület!

Kourtney Kardashian divatba hozta a homokóra manikűrt

A homokóra manikűr (az instán #hourglassmanicure) pont úgy néz ki, ahogyan azt első hallásra elképzelted: a köröm két oldalán egy sötétebb színű hullámsáv helyezkedik el, ami középen egy aranyos kis homokórához hasonlító alakzatot produkál. Mutatjuk is!

A mostanában platinaszőke hajjal hódító Kourtney Kardashian pár hete mutatta meg az instáján ezt a különleges, homokórának hívott körömfestési technikát, ami azóta annyi profi körmöst és influt megihletett, hogy úton-útfélen ebbe botlani!

A rikító színekben is nagyon vagányul néz ki

A homokóra manikűr azonban nemcsak a piros-nude kombóban, hanem a fekete-fehér színben is rendkívül látványos, sőt! Ha még külön fel akarod dobni a manikűrt, akkor a körmöd közepére egy strasszkövet is ragaszthatsz, ahogyan azt az alábbi képen is láthatod. Hát nem menő az egész?!

Persze, ha inkább a Kourtney Kardashian-féle piros-bézs változatot szeretnéd elkészíteni magadnak, azt is meg tudod valósítani, nem kell vele egyből a körmöshöz rohannod. A lényeg, hogy legyen otthon egy alapozó, bézs színű körömlakkot, egy hegyes élő, vékony körömecseted, valamint egy piros körömlakkod, aminek a segítségével kb. 15 perc alatt meg tudod csinálni a körmeidet.

Ha nincs túl sok kézügyességed, akkor először próbálj vékony hullámokat festeni a körmöd két oldalára, amit a vékony ecsettel fokozatosan vastagíthatsz meg. A forma alkításával előbb-utóbb sikerül elérni a kívánt formát, ha pedig jó sokszor gyakorlod, mesterien fog menni az új homokóra manikűr trend elkészítése!

Via