Új, platina szőke hajat villantott Kourtney Kardashian! Kim Kardashian nővére az Instagramon mutatta meg az új hajszínét, a rajongók pedig nem győzték dicsérni. 

Elképesztő átalakulás

A celeb egy bőrfűzös szettben mutatta meg a világosabb tincseit, a friss fotókon pedig a sminkje is elég merészre sikerült. A hozzászólók között persze felbukkantak a családtagok is, de a rajongók sem tudtak elmenni szó nélkül Kourtney átalakulása mellett. 

Rock csaj 

– írta az egyik kommentelő, míg egy másik arról beszélt, minden bizonnyal most jött el az idősebb Kardashian nővér szőke korszaka, többen pedig azon ámuldoztak, mennyire fiatalosnak tűnik a celeb, holott ő a legidősebb Kardashian-nővér: 

Hogy lehet ő a legidősebb? Fiatalabbnak tűnik Kimnél és Khloé-nál is. 

Van azonban olyan is, akinek annyira nem jön be Kourtney új stílusa: 

Hiányzik a hosszú haja és az öltözködése. Úgy értem, gyönyörűen néz ki, de ez a rockcsaj korszak nem áll jól neki.

Nem ő az első 

A Kardashian-Jenner nővérek hírek arról, hogy időről időre új, vadabb külsővel mutatkoznak. Tavaly például Kim festette platina szőkére a haját, a Met-gála előtt, azért, hogy a frizurája összhangban legyen a Marilyn Monroe ruhájával. A váltás akkor annyira bejött neki, hogy hosszú hónapokra meg is tartotta a platinaszőkét, majd 2022 év végén egy mézesebb árnyalatra váltott, de karácsonykor már újra barnán láthattuk. Sőt, időközben megint alakított a frizuráján, hiszen mostanában frufruval hódít. 

(via)