Gyakorlatilag már követhetetlen az, amit Kim Kardashian a hajával művel, de mi azért megpróbáltuk összeszedni az elmúlt időszak történéseit. 😃

Tényleg frufruja van

Az elmúlt pár hónapban Kim haja több, elég drasztikus változáson is átesett, ugyanis a SKIMS alapítója még december elején platináról mézszőkére festette a tincseit, aztán karácsony környékén barna hajat villantott, pár hete pedig úgy tűnt, hogy frufrut vágatott. Ez utóbbi feltételezés pedig most beigazolódni látszik, ugyanis a legújabb képeinek tanúsága szerint az a frufru bizony ott van. 

Mutatnánk: 

Haj-evolúció 

Persze egyébként egy kis hajszínfrissítéssel vagy vágással nem is lenne semmi baj, a gond inkább az, hogy felmerül a kérdés, Kim haja mennyire bírja a megpróbáltatásokat. A celeb ugyanis alig egy év alatt több árnyalatot is világosítattott vagy éppen sötétített a tincsein. Mint azt mi is megírtuk, a négygyermekes édesanya eredetileg a tavaly májusi Met-gálára szőkítette ki a haját, hogy a frizurája összhangban legyen a Marilyn Monroe ruhájával. Kimnek azonban annyira bejött a váltás, hogy hosszú hónapokra megtarotta a platina szőke színt, aztán 2022 decemberében történt valami, ugyanis pár hét leforgása alatt először mézszőke, majd sötétbarna lett. 

December elején még ilyen volt:

Karácsonykor meg már ilyen: 

Egy furcsa videó is megjelent 

Sőt, a celebről egy igencsak furcsa videó is felkerült a TikTokra, ami egészen naturális formában mutatja meg nekünk az egyébként mindig tökéletes megjelenésű Kimet. A felvételt a 9 éves lánya, North West készítette, aki egyre népszerűbb a platformon. Anyukáját is előszerettel filmezi, december 24-én is így tett. Ebben persze alapvetően semmi furcsa nem lenne, ám a videón Kim viszonylag természetes valójában, smink nélkül látható és a haja sem olyan, mint amit megszokhattunk tőle. Kim a videón  pizsamában ül az ágy szélén, tincsei pedig nagyban különbözben a megszokottól: a reality-sztár valódi haja, hosszabbítás, paróka vagy formázás nélkül ugyanis sokkal vékonyabbnak és szárazabbnak tűnt a szokásosnál. 

Nos, egy szónak is száz a vége, Kim most barna hajjal és frufruval hódít. A kérdés már csak az, mi lesz a következő húzása? 

Szavazás