Szinte már követhetetlen, ami Kim Kardashian hajával történik. December elején arról írtunk, hogy a platina szőke tincseit mézesebb árnyalatúra cserélte, majd a lánya posztolt róla TikTokon egy videót, ahol majdhogynem rövid hajjal lehetett látni, aztán az Instán fekete fürtöket villantott, most pedig megint platina szőke. 

Megint platina szőke

A 42 éves reality-sztár szerda reggel tett közzé pár frissnek látszó fotót a közösségi oldalon, ahol ismét platina szőke hajjal látható. Bár a képek tanúsága szerint egy tőfestés ráférne 😀 Ennek ellenére a képek teljesen összezavarnak minket, Kim az utóbbi pár hétben ugyanis kaméleon módjára váltogatta a hajszíneit, valamint a hajának a hossza sem eredeti. 

Póthaj vagy paróka 

Kim valószínűleg póthajat vagy parókát visel a fotókon, ugyanis december 24-én a lánya, North West posztolt róla egy videót a TikTokon, ahol a celebnek majdhogynem rövid a frizurája. 

TikTok 

Hajának hosszán túl pedig a színekkel is megállás nélkül variál, hiszen mint arról beszámoltunk december elején mézszőkére festette a haját, akkor így nézett ki: 

Az ünnepek alatt pedig fekete hajjal pózolt, bár ez nagy eséllyel csak paróka: 

(via)