A szép manikűr több faktoron is múlik: egyrészt a körmös profizmusán és hozzáértésén, másrészt a kiválasztott manikűr esztétikáján, végül pedig a köröm formáján. Ez utóbbiból azonbna vna jónéhány olyan változat, amit a körmösök soha, semmi pénzért nem csinálnának meg a vendégeiknek, annyira csúnyának tartják. Most egy profi körmös össze is szedte egy TikTok videóban, milyen formáktól is rázza őt a hideg! 

Görbe körmök

Keresve sem lehetne ennél borzasztóbb manikűrt találni: teljes káosz a végeredmény, ha görbe formájú körmök elképeszítése a cél, mert egyszerűen nem lehet őket szépen elkészíteni. Mindamellett pedig, hogy nem túl szépek, praktikátlanok is, mert a körmök és az ujjak használatát hihetetlenül megnehezíti egy ilyen manikűr! 

TikTok/@sophiexrandall
TikTok/@sophiexrandall

Rúzs formájú körmök

A csaj szerint őrült, aki kitalálta ezt a körömformát, mert az egész úgy néz ki, mintha letört volna a körmökből egy darab! Tény, hogy nagyon érdekes látványt nyújt és ezt nem feltétlenül pozitív értelemben mondjuk... Mindaz, hogy a dizájn extra hosszúságban érkezik, még rátesz egy nagy lapáttal a rúzs formájú körmökre.

TikTok/@sophiexrandall
TikTok/@sophiexrandall

Kerek körmök

A kerek körmök egy időben nagyon divatosak voltak, mostanában viszont abszolút ódivatúnak számítanak: főként azért, mert a körmösök rájöttek arra, hogy senkin sem mutatnak előnyösen. Bár kevesebb mindenbe akad bele, mint a klasszikus, ovális alakú köröm, cseppet sem nyújt szép, nőies látványt.

TikTok/@sophiexrandall
TikTok/@sophiexrandall

Rövid, hegyes körmök

A körmös szerint mindennek a legalja az apró, kicsi és hegyes formára vágott körmök, amik senkin sem mutatnak jól, legyen bármilyen gyönyörű manikűr is ráfestve. Ha egy vendég ilyen kéréssel érkezik, inkább finoman visszautasítja és javasol neki mást!

TikTok/@sophiexrandall
TikTok/@sophiexrandall

Kacsalábas körmök

Értelmezhetetlen, miért szeretne valaki ilyen csúnya manikűrt, ezt pedig a körmösök többsége sem érti. Ilyen manit senki sem ad ki szívesen a kezei közül, mert a körmösök félnek, hogy a vendégük csak a rossz hírüket akarja kelteni. Tény, hogy ennél szörnyűbb manikűr már nem is létezhet! 

TikTok/@sophiexrandall
TikTok/@sophiexrandall

EXTRA VASTAG, CSILLI-VILLI KÖRMÖK

A kristályokkal, gyöngyökkel és flitterekkel díszített körmök ideje totál lejárt, sőt, a túl vastag rétegekben elkészített csilli-villi manikűrök soha nem is voltak divatban. Egyrészt elnehezíti a körmöket és teljesen tönkreteszi az alsó réteget, másrészt esztétikailag sem túl szép látvány. A csajszi borzasztó körömformákról készített TikTok videóját ITT nézheted meg.

TikTok/@sophiexrandall
TikTok/@sophiexrandall

Via