Christina Aguilera mostanában sokkal bátrabban vállalja a szexualitását, a szexhez való viszonyát. Az énekesnő most még a körmein is hirdeti, mennyire lazán áll az erotika kérdéséhez: új manikűrjét vaginákkal díszítették.

Christina Aguilera vaginákat választott a körmeire

Igen, tényleg jól látod. Christina Aguilera nem strasszokat, köveket, gyöngyöket, vagy mezei virágokat választott új körmeire, hanem inkább vaginákkal díszíttette azokat. Az énekesnő nemrég a Call Her Daddy című podcast vendége volt, ekkor mutatta meg a közönségnek, milyen különleges minta mellett döntött. 

A műsorban is a szex volt a téma, egy új márkáról, a Playgroundról mesélt, amelynek központjában szintén az erotika áll, így a manikűr tökéletesen passzolt a mondandójához. 

A beszégletés során, Christina Aguilera a Playground új síkosítócsaládjáról mesélt, ez pedig egyáltalán nem hozta zavarba, sőt, még egy lapáttal rátett, amikor ezt a mintát kérte a körmösétől. 

3D-s technikával élethűbbek a nemi szervek

A manikűrt a híres Ganzoright Zola készítette, aki extra hosszú műkörmöt épített X-tinának, majd stiletto formára reszelte azokat, és egy pasztell rózsaszín alapot festett. Ezután pedig minden körömre egyenként, 3D vaginákat épített, így formára is a női nemi szervet követi az alkotás. 

Mostanában egyre divatosabb a 3D díszítés Hollywoodban, ám a többiek eddig virágokat és kagylókat választottak, nem pedig vaginát. Beszéljenek helyettünk a képek, mindenképpen lapozz a közeli körömfotókért: