Christina Aguilera nem szeretne titkolózni, ezért kitálalt arról, pontosan mit is csináltatott meg magát. 

Christina Aguilera lett a botox nagykövete

Christina Aguilera 42 éves, ám az biztos, hogy jó pár évet letagadhatna. Az énekesnő azonban nem szeretné azt mutatni, hogy ez a természetes folyamat része, most úgy döntött, nyitottan áll a témához, és elmondja a rajongóknak, mit csináltatott meg magán.

Ezt az is indokolta, hogy Christina Aguilera egy botoxmárka nagykövete lett Gwyneth Paltrow és Joe Jonas mellett, amely a szemöldökök közötti ráncok eltüntetéséért felel. 

Szerintem mindenkinek nyíltan kellene beszélnie arról, hogy mit csináltat meg magán. Engem nem zavar, ha egy nyitott könyv a testem az emberek számára. Természetesen mindenkinek a magánügye, hogyan dönt a beavatkozásokról, injekciókról, ám az fontos, hogy ne mutassunk hamis képet és ne verjünk át senkit. Szerintem semmi baj nincs azzal, ha valaki igénybe vesz egy kis tuningot. Miért lenne ez gáz?

Szerinte a mennyiség a kulcs

Christina Aguilera azt is elmondta, hogy maga is rendszeresen botoxoltat, ám nála teljesen máshol húzódik a határ, ami a mennyiséget illeti. 

Amikor a színpadon vagyok, számomra a hitelesség az első. Énekesnőként nagyon kifejező a mimikám, az érzelmeimnek a hangomon kívül itt is meg kell jelenniük. Nem történhet meg, hogy mozdulatlan az arcom a botoxtól, amíg előadok. Így nagyon fontos, mennyi az annyi. 

Christina Aguilera sok mindent megcsináltatott már magán

Christina Aguilera szerint egyébként negatívumként tekinteni az idősödésre nagyon ódivatú megközelítés, ma már az a ciki, ha valaki cikinek tartja, hogy a korral változunk. 

Persze, ahogyan öregedem, én is elkezdek újabb és újabb dolgok miatt panaszkodni. De aztán visszatekintek, és rájövök, hogy egyik korszakkal sem volt baj, mindig minden egy új dolog kezdete.

Christina Aguilera egyébként nem csupán botoxot használ, de az állvonalát is hialuronsavval kontúrozták, az orcájába is töltőanyag van, és a száját is megcsináltatta.

De nem csupán esztétikai beavatkozásokra adta a fejét, a plasztikát is kétszer bevállalta: megműttette az orrát, és a melleit is.

via