Hihetetlen, de a sztárvilágban ma már teljesen „természetes”, ha valaki plasztikai műtétekkel szépül: Kim Kardashian például több, mint  200 millió forintot ráköltött a plasztikára, de az elmúlt pár évben Kendall Jenner és  Ariana Grande arcát is rendesen átszabták a sebészek. A sornak azonban nincs vége! Kevesen gondolják, de az amúgy gyönyörű amerikai énekesnő, Taylor Swift vonásai is teljesen megváltoztak a 10 évvel ezelőtti önmagához képest. 

Taylor Swift plasztikai műtétjei szinte észrevehetetlenek

Ha nem vagy képben Taylor Swift életével, akkor könnyen lehet, hogy fel sem tűnik, mennyire finomhangolású műtéteket végeztek el az énekesnőn, pedig a szakértők szerint ő is plasztikáztatta magát, ráadásul nem is egyszer! A 33 éves énekesnőről legutóbb a 2023-as Grammy-gálán készült közeli fotó, amit alaposan kielemeztek a plasztikai sebészek. 

Getty Images/Jeff Kravitz
Getty Images/Jeff Kravitz

Taylor Swift legfrissebb fotóit és 10 évvel ezelőtti képeit összehasonlítva arra jutottak a szakértők, hogy az énekesnőnek legalább 5-6 különböző dolgot műtöttek meg az arcán, amiken akár többször is dolgozhattak a sebészek. Ezek közül Dr. Azi plasztikai sebész szerint az orrműtét a legfeltűnőbb, ami megváltoztatta az énekesnő arcberendezését.

Az orrműtét után aztán Taylor nagy, tágra nyílt szemei tűnhetnek fel másodjára, amit nem egy, sokkal inkább 3-4 különböző procedúrával lehet elérni. A szakértő szerint az egyik ilyen a szemöldökemelés, aztán ráncfelvarrás (facelift), valamint az alsó-és a felsőszemhéj műtétje. Dr. Azi szerint Taylornak ezen kívül volt még egy arcműtétje az orcáin, amik most teljesen máshol helyezkednek el az arcán, valamint egy mellműtétje és egy ajaknagyobbítása is, ami főként az alsó ajkán tűnik fel.

Megdöbbentő, mennyire más Taylor Swift arca a régi fényképeken 

A Dr. Azi plasztikai sebész szerint Taylor Swift a szépészeti műtéteken kívül rendszeresen botoxoltat is, ami miatt úgy tűnik, mintha egy ránca sem lenne az énekesnőnek. Ezen kívül lehetséges, hogy más kozmetikai beavatkozásokon is átesett Taylor Swift, ám mivel az énekesnő mélyen hallgat a plasztikai beavatkozásairól. Az azonban kétségtelen, hogy az elmúlt 10 évben változáson esett át Taylor arca, melyek az alábbi régi fotóra tekintve tűnnek fel csak igazán. 

Getty Images/Jason Merritt
Getty Images/Jason Merritt

Via