Kardashianék világéletükben gyönyörűek voltak, de nem a természetes szépségükkel váltak híressé: állítólag egy halom szépészeti beavatkozáson átestek már az arcfelvarrástól kezdve a mellműtéten át, melyet persze tagadnak, de azért mindenki láthatja a drága krémekkel nem magyarázható beavatkozások nyomát.

Hihetetlen, mennyit plasztikai műtéten esett át!

Khloé Kardashian az egyetlen a családból, aki nem tagadja, hogy műtéten esett át: állítása szerint 2013-ban egy orrműtétnek vetette alá magát, mert egész életében nem volt megelégedve az arca középső részével, de mást nem csináltak rajta. Mondja ő.

Egy darab orrműtéttől viszont nem változik meg ilyen mértékben az arc, ezért a plasztikai sebészek szerint legalább egy tucat alkalommal szabták már át Khloé arcát. Kim Kardashian állítólag 200 millió forintért csináltatta meg az arcát és az alakját — a szakértők szerint Khloé még ennél is többet költhetett a beavatkozásokra. Mutatjuk is a megdöbbentő átváltozást!

@rhaestheticmedicine #beforeafter #celebritytransformation #facetransformation #beforeandafter #khloe #khloekardashian #kardashians #jenner #plasticsurgery #khloek #khloekardashianedit #kardashian #ShowYourJOWO ♬ Girl Dont do It, I Did It - Aurora

Még a feneke is teljesen máshogy néz ki 

Az pedig csak egy dolog, hogy Khloé Kardashian arca ma már semmiben sem hasonlít a régihez, ugyanis a teste is hatalmas változáson esett keresztül. A régi fenekének 60%-a például teljesen eltűnt 🙈🍑 — a szakértők szerint azért, mert kivetette a fenékimplantátumát —, de más műtéteken, például zsírleszíváson is áteshetett Khloé, annyira máshogy néz ki az alakja. 

Videóban leplezte le egy plasztikai sebész

Ha eddig nem lett volna egyértelmű a változás Khloe Kardashian arcát, nemrég Dr. Youn plasztikai sebész egy olyan TikTok videót csinált, amiben részletesen elmondja pontosan mikor és milyen plasztikai műtéten is esett át Khloé Kardashian.

A plasztikai sebész állítása szerint legalább két orrműtétje, ajaknagyobbítása, szemöldök felvarrása, valamint arcműtétje (egészen pontosan arcpárna-zsír kimetszése) volt Khloénak, azonban a videó végén megemlíti, hogy nem ő az orvosa, ezért bármilyen más megoldás is lehetséges.

Via