Annak ellenére, hogy az elmúlt időszakban főleg a visszafogott, szolid manikűrök  voltak nagy slágerek, úgy néz ki, hogy a jobb idő beköszöntével a színes körmökre való igény is növekszik: legalábbis minden jel arra utal, hogy a menő szivárványos körmök után a feltűnő, királykék színű manikűrök is nagyon népszerűek lesznek! Ki is válogattuk a mostani legnépszerűbb változatokat, hogy bebizonyítsuk, nem csak a snassz, klasszikus körömfestésekben mutat jól ez a csodás árnyalat!  

színátmenetes ombre

Bátran állítjuk: ennél szebb manikűr ma nem fogsz látni! Aprólékos kidolgozottság és türelem kell az elkészítéséhez, ergo ha nem vagy nagy körömfestő-bajnok, akkor inkább bízd körmösre – de hidd el, megéri! Tulajdonképpen bármilyen színkombinációban elkészíthető ez a változat, az alábbi királykék árnyalatban viszont egyenesen fantasztikusan mutat!

Felemás

Ha a direktebb változatokat kedveled, passzolhatod az ombrét és a fokozatos színátmenetek helyett simán festheted félig ilyenre-félig olyanra is a körmödet. A királykék viszont feltűnő szín, tekinteteket vonz magára, ha otthon, DIY csinálod, ügyelj rá, hogy a vonalak festésénél ne remegjen meg a kezed!

Cosmo-tipp: Még jobb, ha a körmeid egyik felét cellux ragasztóval tapasztod le, így tutira egyenes vonalban tudod majd megfesteni a manikűrt! Vigyázz, csak száradás után vedd le a körmeidről.

Hullámosan szexibb 

A matt és a csillogó körömlakkok párosítása még sosem nézett ki ilyen jól: a jó hír pedig az, hogy ennek a manikűrnek az elkészítéséhez tényleg nem kell nagy tudás, de még különösebb kézügyesség sem. Fesd le matt kékkel a körmeidet, száradás után pedig egy tűhegyes körömecsettel húzz hullámos vonalakat a körmeidre – akkor mutatnak a legjobban, ha ezek a körömlakkok már glitteres, csillogó hatásúak!

A diszkrét mintás

Nem mindenki engedheti meg magának, hogy nonstop királykék körmökben parádézzon, a suli és a melóhely ugyanis sajnos elég sok mindent megszabhat a megjelenést illetően. Ha te is ilyen cipőben jársz, akkor se kell lemondanod a királykék színről: a körmeid külső vagy belső sarkára húzva egy-egy vékony és mini hullámos vonal abszolút nem feltűnő, sőt kifejezetten stílusos!

Pöttyösen az igazi

Első lépés: a francia manikűr festénél cseréld le a fehér festéket királykékre. Második lépés: lefelé haladva pöttyözd be a körmeid felületét! Ennyi is lenne ez a manikűr. Látványosabb lesz az összhatás, ha többféle kék árnyalatot használsz, de ezt már abszolút rád bízzuk, csináld úgy, ahogyan neked a legjobban tetszik! 💙

Virágmintás csoda

A legnépszerűbb tavaszi manikűr nem meglepő módon a virágmintás változat, ezt pedig királykékből is simán meg tudod valósítani. Figyelem, ehhez a körömfestéshez azért jókora türelem és felkészültség kell, szóval, ha nem akarsz előtte gyakorolni, akkor itt is jobban jársz egy gyors körmös-vizittel. Ha van vékony hegyű ecsetedet, nyugodtan próbáld meg otthon, tudod: a gyakorlat teszi a mestert! 

A divatrajongós változat

Divatguruk tutira ki fogják próbálni az alábbi manikűrt, ami nem más, mint a fordított francia kombinálása egy dizájnerlogóval. A logókat körmösboltokban tudod beszerezni, de vannak olyan ügyes manikűrösök, akik saját kezőleg is tudnak kisebb-nagyobb divatlogókat festeni a körmeidre. Kipróbálnád?

A vadmacskás

A legvagányabb királykék manikűr nagy valószínűséggel a vadmacskás verzió lesz, amiben a leopárdminta keveredik a sima, királykék körömfestéssel. Ebben az esetben minden extra, bevállalósnak kell lenni hozzá, ezért csak azoknak javasoljuk, akik az öltözködésükben is merészen követik a legújabb trendeket! 

Via