Nemrég még a Hailey Bieber körmök taroltak, mostanra viszont egy régi klasszikus a sláger: visszatér a körömnyomda!

Látványos körmök percek alatt 

Ugye te is imádtad régen a körömnyomdát, amivel pillanatok alatt mesébe illő körmeid lehettek? Akkor szuper hír számodra, hogy a következő hónapokban mindenki ezt viseli majd! Ez a szinte már retrónak számító technika lesz a forró napok slágere, ami pedig nagy előnye, hogy otthon, akár magadnak is megcsinálhatod! A körönnyomda működik a hagyományos lakkokon, és a géllakkokon is, így bármelyik verziót is részesíted előnyben, nem kell lemondanod a mesés díszítésekről!

sokat spórolhatsz ezzel a technikával

A körömnyomda egyébként a pénztárcádnak is jót tesz, mivel elég csak egyetlen festő fejet és egyetlen mintat megvenni, azt számtalanszor felhasználhatod! Ezzel szemben, a matricák ma már igen borsos áron kaphatók, és ha nem jól ragasztod őket fel, már nem tudod újra felhasználni. A körömnyomdával viszont számtalanszor próbálkozhatsz, ha nem sikerül, csak letörlöd és kész!

Arra figyelj, hogy a nyomdaréteget mindig teljesen száraz felületre vidd fel. Ha nem így teszel, kezdheted elölről az egészet, ezt pedig biztosan nem szeretnéd!