Már többször írtunk csúnya körömbakikról, de ennek a fiatal lánynak a manikűrje most tényleg mindenen túltesz. Precilia Joanana csak egy francia manikűrt szeretett volna, még az elképezélését is megmutatta a körmösnek, ám a végeredmény annyira sokkoló lett, hogy a lány azon gondolkodott, még a rendőrséget is kihívja.

Sokkoló eredmény

Joanana egy londoni üzletbe igyekezett megcsináltatni a körmeit. Minden bizonnyal azzal a boldog tudattal érkezett a szalonba, hogy az általa kinézett dizájnt gond nélkül készítik majd el a számára, arra azonban, ami történt tutira nem volt felkészülve. A fiatal nő TikTokon osztotta meg a hihetetlen történetét, a felvételen megmutatta, milyen manikűrt képzelt el magának, végül pedig felfedte, mit kapott.

Rendőrt akart hívni

Precilia a klasszikus francia manikűr modernebb változatát szerette volna: babarózsaszín alappal, és fehér végekkel, a körmeit pedig szögletes formájúra akarta reszeltetni. Egy profi körmösnek ez a feladat nem okozhatott volna fejtörést, ennek ellenére a lány olyan manikűrt kapott, hogy tátva maradt a szája. Na, persze nem pozitív értelemben. Az eredmény egyszerűen borzalmas volt: nemcsak a körmök voltak sokkal rövidebbek, de a babarózsaszín alap is bézsre sikerült, ráadásul a francia hegy is inkább hasonlított egy deformált négyzetre. Grátisz, hogy a fehér hegyek nem is a megfelelő helyről indultak, így Precilia körmének a 3/4-e fehér lett. A lány nyilvánvalóan nem volt elégedett ezzel a munkával, még az is megfordult a fejében, rendőrt hív. 

Ez a legrosszabb köröm, amit életemben valaha kaptam. Majdnem kihívtam a rendőrséget, ezek az emberek bűnözők 

– írta a bejegyzése alá. A videóját amúgy elég hamar felkapták a TikTokon, a kommentszekciót is ellepték a hozzászólások. 

A kommentelők is kiakadtak

Amikor láttad, hogy rosszul csinálja a körmös, miért engedted meg neki, hogy befejezze?

– tette fel a kérdést az egyik felhasználó. 

Mi a fene ez? 

– fogalmazott röviden egy másik. 

(via)