A divat állandóan változik, így a körömtrednek is folyamatosan alakulnak, viszont van néhány árnyalalú körömlakk, ami tényleg kiállja az idő próbáját, és korszaktól függetlenül mindig elképesztően menő és divatos. Akár az otthonod kényelmében fested a körmöd, akár egy szalonban kényezteted magad, az alábbi árnyalatokkal egyszerűen nem hibázhatsz. 

A cseresznyepiros 

A dögös piros/vörös körmök már évtizetedek óta hatalmas népszerűségnek örvendenek a nők körében, és nagyon úgy tűnik, hogy nem is igazán fog kimenni a divatból. A piros körmök az év bármely szakában tökéletes válaszásnak bizonyulnak, arról pedig már nem is beszélve, hogy ez az igazi jolly joker. Ha nincs semmi ötleted, akkor végső megoldásként ez az árnyalat életmentő lehet. Ráadásul gyakorlatilag bármilyen outfithez passzol, sőt nem csak, hogy passzol, de remekül fel is dobja azt. 

Átlátszó rózsaszín 

Ha nem szereted a hivalkodó, már-már természetellenes körömlakszíneket, vagy egész egyszerűen most csak valami visszafogottabbra vágysz, akkor az átlátszó rózsaszín lehet számodra a nyerő választás. Ez a natúr, finom, púderes árnyalat, nagyon elegáns, ráadásul bármilyen körömformán nagyszerűen mutat. Önmagában vagy díszítve is nagyon szép. Egyszerű, de nagyszerű. Nem hiszed? Akkor mutatjuk! 

Díszítés nélkül

Díszítéssel 

Kobaltkék 

Ha merész árnyalatot keresel, akkor válaszd a kobaltkéket. Időtlen, fényes és bármilyen bőrtónuson kitűnik. Na, és azt említettük már, hogy az ékszereid mellé is nagyszerűen mutat. Íme, néhány alternatíva: 

Meztelen lakkok 

A meztelen lakkok okkal bizonyulnak klasszikusnak, hiszen számtalan formában lehet őket kivitelezni. Azt gondolhatnád, hogy az egyszerűsége miatt nem is lehet variálni ezt az árnyalatot, pedig az igazság az, hogy kapható csillámos, gyöngyös, sőt akár matt verzióban is. Szerintünk próbáld ki mindet, ebben a sorrendben. 😀

A szürke 

Ha már unod a rózsaszínt, a natúrt vagy a pirosat, akkor adj egy esélyt a szürkének...akár mind az 50 árnyalatának.💅 Ez a szín bár semleges, de annyira menő és divatos, hogy bármilyen körömformához és bőrtónushoz passzol. Grátisz bárhol bármikor viselhető, legyen szó akár a dolgos hétköznapokról, akár egy fany eseményről, a szürke egyszerűen sohasem vall kudarcot. 

+ 1 A fekete 

Megijedtél igaz, hogy az időtlen klasszikusok közé nem válogattuk be a feketét. 😀 Nyugi, itt van, végül, de persze nem utolsó sorban a fekete. Hosszú vagy rövid, szögletes vagy kerek, díszítve vagy díszítés nélkül, matt vagy fényes kivitelben a fekete körmök minden formában és méretben tökéletesen mutatnak. A kedvenc ékszereiddel párosítva pedig elképesztően vagány a végeredmény. Íme: 

(via)