A sminkesként dolgozó fiatal lány, Emily Mosby csak szép körmökkel szerette volna indítani az új évet, ám amit műveltek vele, arra nincsenek szavak, a manikűrjét ugyanis szörnyen elrontották. 

Francia egy kis csavarral 

Elkeserédésében a TikTokon oszotta meg a történetét, a felvételen elmondta, hogy  francia manikűrt szeretett volna egy kis csavarral, a körömvégekre ugyanis barna színt kért, valamint szerette volna, ha kis kövekkel dobják még fel az elegáns összhatást. Nos, a körmös ezen a ponton közölte vele, hogy ennyi ékszert nem fog neki feltenni, mert az akadályozná a lányt az anyai kötelességeinek ellátásában, Emilynek ugyanis van egy gyermeke. Már eleve ez érthetetlen, az meg pláne, hogy Emily miért nem hagyta faképnél. 

A kismama azonban kitartott, az eredeti elképzelésével ellentétben viszont valami egészen mást kapott, a végeredmény köszönőviszonyban sem volt azzal, amit ő megálmodott. Francia manikűr helyett teljesen barna körmöket kapott, de azok is borzasztóan néztek ki, néhány követ pedig kapott a gyűrűsujján lévő körmébe, de az is szörnyen mutatott. A barna zselé csomós és egyenletlen volt, ugyanis az nem kötött meg megfelelően.

Hazaértem és a gél elkezdett leválni és felbuborékosodni 

 – mondta, majd hozzátette: 

Bárcsak viccelnék, de nem. Hát ez van. 

@emilymosbymakeup Im going back today to get it fixed. Wish me luck 🤞🏻 #nails #nailfail #yikes ♬ original sound - emilymosbymakeup

A kommentelők nem értik

A lány a TikTokra feltöltött videóban adott hangot az elégedetlenségének, a kommentszekcióban pedig rengetegen kérdezték tőle, hogy miért nem reklamált még a szalonban. Az egyik felhasználó pedig nagyon fontos kérdést tett fel: 

Miért nem tudja senki, hogyan kell kiállnia magáért? Egy ilyen szolgáltatásért nem fizetünk 

 – a hozzászóló ezzel vélhetően arra utalt, hogy a TikTokon számos hasonló jellegű tartalom van fent, amiben a lányok az elrontott manikűrjükre panaszkodnak. 

Egy másik kommentelő pedig azt írta: 

Elképesző, mennyi nő hagyja, hogy mind a 10 körmét megcsinálják, és nem szólnak egyetlen szót sem. 

Még borravalót is adott

Emily egyébként reagált is ezekre a hozzászólásokra, elmondta, hogy szíve szerint visszamenne a szalonba, de annyira kellemetlenül érzi magát, hogy nem teszi. Grátisz azt is bevalltota, hogy mindezért még 20 dollár borravalót is adott. Tudjuk, egészen hihetetlen....

Szavazás

(via)