A szép körmök egy csapásra feldobják megjelenést, ezért a műkörmök, a körömlakkok és az új körömfestési technikák elképesztő népszerűségnek örvendenek. Van azonban úgy, hogy a hőn áhított manikűr közel sem sikerül olyan tökéletesen, mint az  várható lett volna, sőt! A most következő csajszi például egy kész rémálomba illő manikűrt kapott a körmösétől!

Hihetetlen, mennyire elrontotta a manikűrt a körmöse

A Flame Faire művésznévre hallgató csajszi énekesnőként keresi a kenyerét, ezért különösen fontos számára, hogy mindig jól prezentálható külsővel álljon a közönsége elé. 

Fotó: TikTok/@flamefaire
Fotó: TikTok/@flamefaire

Mikor viszont a szokásos körmöse beteget jelentett, kénytelen-kelletve muszáj volt keresnie egy másik manikűröst, akitől a fenti csokoládé barna színű franca műkörmöt kérte. Arra viszont nem számított, mennyire mást is fog kapni helyett!

Annyira csúnya ez a manikűr, hogy már fáj

Az új manikűröse ugyanis abszolút nem értette a dolgát és hihetetlenül elrontotta Flame körmeit. A csajszi állítólag annyira szégyellte a dolgot, hogy a fellépéséhez inkább felvett egy kesztyűt, minthogy bárki is ilyen csúnya körmökkel lássa meg... Az eredmény az alábbi humoros videóban tekinthető meg!

Szavazás

Via