Khloé Kardashian az elmúlt hetekben főleg elképesztő fogyásával és azzal került magazinok címoldalára, hogy a hűtlen exétől, Triston Thompsontól várja a második gyermekét. Bár Khloé egészségügyi problémái nem tették lehetővé a baba kihordását, ami miatt béranya segítségét vette igénybe, a minap elég megdöbbentő felvételek járták körbe az internetet: a fotókon ugyanis extrém hosszú, már-már életveszélyes hosszúságú körmökkel kapták lencsegére — mindössze pár nappal második gyermeke születése után

Durva, milyen körmei vannak Khloé Kardashiannak

A 38 éves Khloé mindig is szerette az extrém hosszú körmöket, de az a hosszúság, amit nemrég villantott, az már túlzás!

Khloé Kardashiant éppen egy étteremből hazafelé kapták lencsevégre a fotósok, amikor nemcsak a fantasztikus külseje és a tökéletes megjelenése ütött szemet a fotósoknak, hanem a körmei is: azok ugyanis több centiméter hosszúságúak voltak!

Khloé még a kisbabája születése után is extrém körmökkel villog

Ahogyan a képeken is látható, Khloé abszolút nem bírt magával és az étteremben lévő bulira olyan extrém hosszú körmöket csináltatott, hogy az még a távolról lőtt felvételekről is tisztán kivehetőek. 

Mindig is imádta az extrém hosszú körmöket

Persze, Khloé nemcsak most, hanem mindig is szerett villogni a körmeivel — mivel azonban tényleg csak pár napja született a második gyermeke, feltételezhető volt, hogy a kiságyi időszakra leveteti az extrém műkörmeit.  Jogosan merül fel ilyenkor a kérdés, hogy a mindennapi feladatait és az újszülött kisbabája körüli teendőket vajon hogyan látja el?

Szavazás

Via