Az elmúlt pár hétben szebbnél szebb  manikűrökkel  találkozhattunk: a gyöngyökkel díszített körmök mellett és a mesés esküvői manikűrök is hatalmas népszerűségnek örvendtek, de a nyári szezon elindulásával máris egy újabb manikűr trend jött velünk szembe! 

A most következő pöttyös manikűr mutatós, feltűnő és nagyon rikító, de szolid, visszafogott és bájos is lehet attól függően, hogy éppen milyen kedved van, hova mész vagy éppen mik a kedvenc színeid! Mutatjuk is, hogyan készítsd el.

Otthon is könnyen megvalósítható

Egy egyszínű alapot, egy sima körömlakkozást képzelj el, amire más árnyalattal raksz pár pöttyöt. Ezt a lekönnyebben egy nagyon vékony hegyű körömecsettel tudod megvalósítani, amit a drogériákban általában nem, csak a professzionális körmös boltokban lehet beszerezni, de utána már igazából tényleg csak rajtad áll, hogyan készíted el a manikűrt.

Ha nagyon pontosan akarod csinálni, akkor sok apró pöttyöt festesz a körmödre, de ha a vadabb színek és minták is beleférnek, akkor ne szégyenlősködj, próbálj ki mindent, amihez kedved van! 

Most hoztunk pár ötletet neked, amiket nehézségtől függően különböző fokozatokban tudsz elsajátítani, de egy kis gyakorlással bármelyiket meg lehet valósítani otthon, csak egy kis türelem kell hozzá! 

Nem vagy odáig a trendért? 

Próbáld ki a szolid verziót, amihez csak egy-egy pöttyöt kell raknod a körmeidre, de az is szuperül néz ki, ha az egyik kézfejeden csak az egyik körmödet pöttyözöd be. Miért is ne? A kész műveiteket fotózzátok le és a kedvenc alkotásaitokat töltsétek fel az instára #cosmodotnails hashtaggel, hogy mi is lássuk őket! 

Via