Mindjárt itt van az ősz, az új szezon beköszöntével pedig nemcsak a ruhatárad, hanem a kedvenc körömlakkjaid is lecserélődnek. Most összegyűjtöttük azokat a szuper manikűr színeket, amikből garantáltan sláger lesz idén ősszel, hiszen már most egy halom influencer és sztár hordja őket! Na, te melyik körömlakk színnel vágsz neki a szeptembernek?

FUKSZIA PINK

Addig próbáld ki 2023 legmenőbb körömlakk színét, amíg lehet! A fukszia pink manikűröket hihetetlenül népszerűvé tette a Barbie-film: sorra bukkannak fel a jobbnál jobb Barbie-manikűrök az Instán! Kapaszkodj fel az őrületre és még az első őszi hetekben adj egy esélyt ennek a sötét tónusú, feltűnű árnyalatnak, amitől az esős időben is jobb lesz a kedved! 

BORDÓ

Nagy klasszikusnak számít a bordó körömlakk az őszi színek terén és ez idén sincs másként. Elképesztően szexisen mutat bőrdzsekivel, ráadásul a férfiak is imádják ezt a színt, mert állításuk szerint egyszerre nyújt dögös és nőies hatást a bordó manikűr. Csak arra figyelj, hogy a vörös egyik sötétebb tónusát, ne egy túlságosan rikító árnyalatot válassz, mert azok néznek ki a legjobban!

csokoládébarna

A barna összes árnyalat nagyon menő ősszel, az idei szezonban azonban a már-már feketébe hajló étcsokis barna a legtutibb körömlakk árnyalat. Még nagyon forradalminak számít ez a köröm árnyalat, a bordóhoz képest kevésbé terjedt el, de épp ezért olyan jó választás. Nagyon látványos lesz a végeredmény, főleg, ha egy extra fényes fedőlakkal többször is átkened! 

BOROSTYÁNZÖLD

A trendelőrejelzések szerint a borostyánzöld lesz az a körömlakk szín, amit minden manikűr szalonban fogsz látni idén ősszel: az a jó hírünk van, hogy ez az árnyalat mindenkinek jól áll, tehát te is bátran próbáld ki, ha neked is tetszik! Még extrább lehetsz ha egy fényes, metálos hatású körömlakkot választasz ebben a színben, pont úgy, ahogyan a képen is látod! 


METÁLSZÜRKE

A szürke nem egy hétköznapi körömlakk árnyalat: a legtöbben fakónak és semmilyennek gondolják, ám a megfelelő fedőlakkal kombinálva elképesztően szép hatást nyújthat! A metálszürke manikűr megvalósításához mindenképpen egy olyan fedőfestéket válassz, ami már önmagában is rendkívül fényes, csillogós, a szürkére rákenve pedig egész egyszerűen csodásan fog kinézni!

Via