Bár a nyáron mindennél menőbb volt karakteres és színes, különböző pöttyös mintákkal és cuki pillangómintákkal díszített körmöktrendeket viselni, addig őszre már a kicsit szolidabb, visszafogottabb manikűrök lettek a népszerűbek. Nagyon sok menő színt, formát és körömfestési technikát találtunk, ezért kiválogattuk a legjobbakat, hogy még idén ősszel ki tud próbálni az összes menő manikűrt!

Íme az őszi szezon legmenőbb manikűr trendjei! 

Karamellás körmök 

Egyszerű, de nagyszerű! Az ősz legszebb színeiben pompázhatnak a körmeid, ha szereted a meleg tónusú, barnás árnyalatokat! 🍂  Míg tavaly a csokoládébarna árnyalatú manikűrök hódítottak, addig idén ősszel a visszafogottabb, enyhén narancssárgás színű körmök számítanak a legnépszerűbbnek, melyek bármilyen öltözéket elegánssá tesznek.

Emo francia manikűr

Na, ki emlékszik a 2000-es évek nagy emo-korszakra? 🖤 Legyünk őszinték, talán még te is nyomtad ebben a stílusban! Ha a feketét azóta is rendszeresen hordod, akkor ezt a gyönyörű körömtrendet is imádni fogod, ami a hagyományos francia manikűrt mixelte fel egy kis feketével! 

Aranyfóliás körmök

Az arany színű manikűrök szilveszter után mindig eltűnnek a köztudatból, most viszont a téli szezonhoz közeledve újra élvezhetjük őket! 💛 A legkönnyebben úgy tudod ezt a színt becsempészni a manikűrödbe, ha veszel egy sima arany fóliát, amit aztán a kedvedre ragasztgathatsz a körmeidre. Nagyon sok menő változat létezik, ráadásul rendkívül tartósak is, szóval tökre megéri!

Fényes „glazed donut” körmök

Ezt a gyönyörűséges körömtrendet Hailey Bieber kezén láthattuk először, azóta viszont az egész világ beleszeretett ebbe a menő manikűrbe! Mostanra már lépten-nyomon találkozhatunk a „glazed donut” körmökkel, amik az őszi színekkel együtt egyszerűen fantasztikusan mutatnak. Ha egy kis gyöngyházfényű ragyogásra vágysz, ne is keress tovább, válaszd ezt a manikűrt! 🌟

Glamúros geóda manikűr

Az őszi szezon egyik legfeltűnőbb körömtrendje mindenképpen a mesés geódákat felelevenítő manikűr, amit multidimenziós külseje miatt csak a nagyon gyakorlott körmösöknek ajánlunk elkészíteni!🌎  Ha te még nem vagy otthon a DIY-körmös dologban, akkor inkább bízd profira a geódás manikűrt, mert hihetetlenül könnyű elrontani. Ha viszont szép, akkor ilyen szép is tud lenni!  

Szavazás

Via  & Via