Nem minden manikűr örvend ugyanolyan népszerűségnek: vannak olyan körömfestési technikák, amiktől a hideg rázza a körmösöket, mégis meg kell nekik csinálniuk azt, amit a klienseik kérnek tőlük, hiszen ezért kapják a fizetésüket. Most egy profi körmös osztotta meg, mi volt az az általa elkészített legcsúnyább és leggiccsesebb  manikűr, amit hihetetlenül nagy undorral csinált meg.

A körmösök szerint ez a világ legcikisebb manikűrje 

A körmös egy vadiúj vendégének a kérését teljesítette, mikor az alábbi manikűrt készítette el. A körömfestés szinte minden lépésébe beleszólt a kliens, akinek az volt a kívánsága, hogy egy kerti-cseresznyevirágzásos manikűrt készítsen el neki a körmöse, amin lepkék, virágok, strasszok, sőt, még darazsak is vannak. Ezek persze, csak menet közben derültek ki, mert először csak a lapátalakú köröm formát és a cseresznyevirágos fa megfestését kérte a vendége, később aztán egyre több extrát dobott fel, ami egyre jobban tetszett neki a végeredmény pedig ez lett. 

Tiktok/@divalaiba
Tiktok/@divalaiba

Az eredmény a körmös szerint abszolút kaotikus, semmi egység nincs benne és állítása szerint annyi mindent kellett neki felhalmoznia egy körömre, hogy az összhatás már-már rémisztően túlzsúfolt és giccses lett. A kliens egyébként 50 ezer forintot fizetett a körmökért és még 7 ezer forint borravalót is adott, annyira meg volt elégedve! 

De nem ez volt az egyedüli manikűr, amit utált a körmös

A körmös ugyanis a fenti virágos-darázsos mani után azt is megosztotta,szerinte melyik volt az általa készített második legcsúnyább manikűr. Azt mondja, hiába mondta a kliensének, hogy nem fog jól kinézni, a vendége csak még több és még több réteget szeretett volna a körmére, addig, amíg teljesen nem volt megelégedve. Nos, az eredmény ilyen lett: a vendége imádta, ő viszont utálta!

Tiktok/@divalaiba
Tiktok/@divalaiba

Ezért a manikűrért 122 dollárt, azaz kb. 43 ezer forintot kért el, mert hihetetlenül sok munka volt vele, borravalónak pedig 3500 forintot kapott. A körmös állítja, hogy csak elrettentés céljából mutatta meg ezeket a manikűröket, magától soha nem készítene ilyen körmöket senkinek. A kommentelők viszont alaposan megszólták őt azért, amiért a kliensei kéréseit cikizi, hiszen azért kapja a pénzét, hogy a nők vágyott manikűrjeit valósítsa meg, akármilyen csúnyának vagy giccsesnek is tartja azokat! 

Szavazás

Via