Itt az Aperol Spritz-szezon! Végre elérkezett az az idő, mikor a kedvenc koktélodat szürcsölhetve üdögélhetsz a strandon vagy csaphatsz egy görbe nyári estét a csajokkal! Miért is ne festhetnél színben passzoló körmöket az alkalomhoz? A legmenőbb új manikűr trend, az aperol narancs körmök tutira feldobják a hangulatodat és egész nyáron ezt akarod majd viselni! 

Az aperol narancs körmök a legmenőbbek idén nyáron

Vibráló narancsszínek, aperol koktél a kezedben, mesés manikűr a körmeiden – ugye, milyen szuperül hangzik? Mindezt ráadásul a nyár legszebb manikűrjével teheted meg, ami totálisan passzol a kedvenc nyári koktélodhoz: az aperol narancsszínű körmök szexik, szépek és vidámak is. Nem csoda, hogy minden menő csaj ezt kéri magának a körmösétől

Az aperol narancs manikűr ráadásul nemcsak a kézfejeden, hanem a lábfejeden is remekül mutat: a szezon egyik legmenőbb színe ugyanis hihetetlenül feldobja a pedikűrödet is, főleg, ha egy színben hozzá illő magassarkút veszel fel hozzá! Csupán arra kell ügyelned, hogy a lábkörmeidet ne hegyesre, hanem egyenesre vágd: akkor fog ugyanis a legjobban kinézni rajta a rikító színű körömfesték!

Ha viszont az aperol narancsszínt inkább a kezeden próbálnád ki és inkább maradnál a manikűrnél, akkor sem kell a szigorúan, tetőtől talpig narancsra festened a körmeidet. Ezt az árnyalatot ugyanis remekül lehet kombinálni más színekkel, sőt, különleges festési módokkal is, amikkel még extrább lehet a manikűröd! 

Extrán is isteni az aperol manikűr

Akár a klasszikus francia festésnél használt fehér színt is lecserélheted aperol narancs színre, de kombinálhathatod is a kettőt: az alábbi manikűrben például vegyesen lett alkalmazva a fehér és a narancssárga, ráadásul csodás kis strasszok, flitterek is kerültek a körmökre! Azt azonban fontos hangsúlyoznunk, hogy ilyen különleges manikűr megkreálása alaposan odafigyelést és türelmet igényel, ezért ha nem vagy gyakorlott a körmözésben, ajánlott profira bízni.

Szavazás

Via