A koktél körmök már a nyarat idézik, a bulizós estéket és a könnyed nyári italokat. Ez körömtrend az élénk színekről szól és nagyon nem lehet hibázni velük. Ha a ruhádhoz nem is passzol minden szín, a koktéllal együtt jól mutatnak majd. 

Nézzük a legvadabb kombinációkat.


Aperol Spritz: a narancssárga klasszikus


Az olasz koktélkedvenc színvilága akkor a a leglátványosabb, ha minden körmödre a narancssárga színt választod, de a fehér és a narancssárga árnyalataival és kisebb vonalmintákkal is egyedi körmöket varázsolhatsz. 


Bloody Mary: a tüzes vörös

Ez a koktél örök, ahogyan a piros szín is. Ezzel nagyon nem tudsz hibázni, de ha kicsit feldobnád a színt, akkor tehetsz bele néhány strasszt, vagy mintát is festhetsz bele, fehérrel. Bármivel variálhatod, az viszont biztos,  dögös vöröskörmökkel minden koktélos pohár jól fog állni a kezedben. Mojito: a zöld csoda

A mojito mindig jó választás, akkor is, ha a színeit manikürhöz választod. Bármilyen zöldet választhatsz, de ha igazán feltűnőt szeretnél, akkor a neonzöld a legjobb döntés. Elég, ha a köröm egyik felét, hosszában zöldre fested, a hatás így is ütős lesz. Espresso martini: az egyszerű kedvenc

Az espresso martini talán az egyik legegyszerűbb koktél, nem kell hozzá más, mint vodka, kávé és kávélikőr. Ezt a három összetevőt kell jól összerázni, és máris kész a koktél. A hozzá illő köröm elkészítése sem bonyolult, sötétebb, vagy világosabb barna színt válasszunk, amit kiegészíthetünk arannyal és fehérrel is és egy-egy körömre akár mintát is festhetünk. Ezekkel a színekkel tökéletesen mutat majd a kezünkben ez a koktél is. 


Caipirinha: ütős és édes

A caipirinha koktél nem csak erős, de elég édes is. A színei viszont pompásak, a barnacukor és a lime együtt üde sárgás zöld keveréket ad. Ez a két szín a körmödön is jól mutathat, ha ügyesen használod őket. Egy lime mintával fokozhatod a hatást, az egyik körmödre pedig durvább szemcséjű csillámport is szórhatsz, ezzel olyan lesz a körmöd, mintha cukorba mártottad volna. 


Via