A nyár beköszöntével lejárt a szolid Rich Girl-manikűrök kora: újra a szivárvány minden színében ragyogó körmök számítanak a legnépszerűbbnek, amiknek hála egyre extrább körömfestési technikákat próbálhatunk ki. A Tiktok legmenőbb újdonsága most például a szemhéjfestékes manikűr, amit teljesen a saját ízlésedre igazíthatsz, a végeredmény pedig csak a képzeletedtől függ!

A szemhéjfestékes manikűrök uralják most a TikTokot

Szép, színes körmökben gazdga manikűr egy halom van, olyan viszont, ami nem a hagyományos körömlakkokkal, géllakkokkal vagy a szokásos körömtechnikai felszereléssel készülnek, vajmi kevés. Ez a szemhéjfestékes manikűr viszont pont ilyen, mert ahogyan a neve is sugallja, nem másból készül, mint a kedvenc, erősen pigmentált szemhéjfestékedből!

Hogyan is lehet megvalósítani ezt a szemhéjfestékes manikűrt a gyakorlatban? Nagyon egyszerű az egész, csupán egy kis türelem kell hozzá, meg némi sminkszivacs vagy egy jó sminkecset, amivel finoman bele tudod ütögetni a kiválasztott szemhéjfestéket a bázislakkal lekent körmeidbe. Az alábbi videóban szuperül lehet látni, hogy egyszerre akár több színnel, több területen is próbálkozhatsz, a lényeg, hogy erősen pigmentált legyen a festék, mert csak így fog látszani a körmeiden.

@simlynail Eyeshadow is so easy to use for gel nails 🫠 minimal mess, easy to clean, vibrant colours, so you can get really creative with it 🥹🩷🩵 #nailinspo #airbrushnails #nailpolish #nailsathome #naildesign ♬ More Than A Woman - SG's Paradise Edit - Bee Gees & SG Lewis

A szemhéjfestékes manikűr akkor néz ki a legjobban, ha középen sötét, a szélei felé pedig kicsit el van maszatolva, mert akkor könnyen színátmenetes lehet a végeredmény. Ha a szemhéjfesték körömbe való ütögetésével végeztél, utána kend le egy fedőlakkal és már kész is! 

A szemhéjfestékes manikűr metálfényben is nyerő

Ha a színátmenetes, tie-dye hatás nem a te stílusod, viszont szívesen kipróbálnád milyen ez a szemhéjfestékes manikűrt, akkor javasoljuk egy erősen pigmentált, metálfényű szemfesték beszerzését, ami egy fekete alapra szórva elképesztő hatást eredményez. Nagyon tartós és vadító lesz a végeredmény, amit fényes fedőrétegek halmozásával tudsz még extrábbá tenni.

@colourpopco It’s called being resourceful 💅@AnahiVictoria ♬ Sail Away - lovelytheband

Via