Egy esküvőn mindenki tökéletes akar lenni. Ilyenkor az ember minden apró részletre ügyel, és különös gonddal készül életének - vagy egy számára fontos ember életének - nagy napjára. 

Az esküvő előtti készülődés mindig izgalmas  

Az alkalom előtt, már hetekkel korábban foglalunk időpontot a fodrászhoz, a körmöshöz, és bújjuk a fotókat, hogy melyik frizura, melyik köröm lenne a legjobb, a legelegánsabb, vagy épp a ruhához legjobban passzoló, az esküvő napjára.

Manikűrben nincs szabály, a hosszú és a rövid egyaránt tökéletes lehet, és bár elsősorban a francia manikűr és a nude színek a leggyakoribbak, azért egy-egy finom pasztellárnyalatnak, és némi csillogásnak is van helye az ünnepi körmön.

Nézzünk néhány példát!

Csillogó elegancia

Itt a barackrózsaszín, a francia és a csillám együtt van jelen, amely különlegesen elegáns és ünnepi hatást ad a kéznek. 

Finom minták 

A babyboomer apró kövekkel díszített változata minden ruhához tökéletes választás.

Egy kis ragyogás

Az egyszerű, egyszínű körmöt csillámpor egészíti ki, ami nem túl hivalkodó, nem túl sok, pont annyi, amennyivel még meg lehet őrizni az eleganciát. 

Metálos ragyogás

A finoman csillogó fedőlakk elegánssá, mégis egyedivé teszi ezt körmöt. Ha kedveled a fényes festéseket, akkor esetleg kipróbálhatod a nyár legtrendibb manikűrjét, a vanília krómot

Lágy rózsaszín

A finom rózsaszín manikűr tökéletes választás a nyári esküvőkre. Lehet visszafogott, vagy akár választhatsz csillogó festést, így a hercegnős énedet is megvillanthatod. Via