Elképesztő fotó látott napvilágot Selena Gomezről, a színésznő-énekesnőt ugyanis menyasszonyi ruhában fotózták le. Persze mielőtt hevesen gratulálnál neki, el kell mondanunk, hogy a híresség nem a való életben, csupán a Gyilkos a házban című sorozat forgatásán vette fel a szemet kápráztató fehér ruhát. 

Lagzi közeleg? 

Selena a saját Instagram oldalára is feltöltött két fotót, aminek a láttán a rajongók először sokkot kaptak, ám aztán egyértelművé vált, hogy csak a sorozat kedvéért bújt esküvői ruhába. Jelenleg a Gyilkos a házban című széria 3. évadát forgatják, s bár nem egészen világos, hogy mi fog történni a jövőben a képernyőn, annyi tuti, hogy Selenán látni fogjuk majd ezt a csodás ruhakölteményt. 

Meglepetések

A szériát ismerve biztosan jókora csavarra számíthatunk, s bár a stáb titokban tartja a cselekmény részleteit, néhány apró részletről már lehullt a lepel. Így például már azt is tudni lehet, hogy az  Emily Párizsban sztárja, Ashley Park is csatlakozik a szereplőgárdához. 

Tavaly esküvőt rendezett 

Selena egyébként tavaly, a 30. születésnapja apropóján kvázi esküvőt rendezett. A híresség akkor a Rolling Stone-nak adott interjújában elmondta, azért választotta az eseménynek az esküvő témát, mert korábban azt hitte, ennyi idősen már férjnél lesz. 

Azt hittem eddgire már férjhez megyek, ezért esküvőt rendeztem magamnak

– árulta el a részleteket az énekesnő a tavaly nyáron megrendezett buliról. A lap akkor arról is hírt adott, hogy Gomez igazi A-listás celebeket invitált meg a partira, többek között ott volt Miley Cyrus , Olivia Rodrigo , Francia Raísa, Camila Cabello és Billie Eilish , valamint kishúga, Gracie is. Selena 2022. július 22-én töltötte be a 30-at, napokkal később pedig őszinte Instagram-posztban elmélkedett az elmúlt 20-as éveiről. 

A 20-as éveim nagyon jó utazás volt. Sok jó, szép, de nehéz pillanattal, amiket sosem fogok elfelejteni.

– írta akkor a bejegyzésében az énekesnő, melyhez két fekete-fehér portrét is csatolt, amik még a születésnapi partiján készültek. 

(via)