Egy igazán őszinte, és egyesek szerint talán drámai videót tett közzé nemrégiben a TikTokon Selena Gomez. Bár az énekesnő-színésznő viccesre vette a figurát, az elmúlt hetek történéseinek ismeretében akadtak, akik úgy vélték, ez most csak egy álca, egyszerű figyelemelterelés. 

Keresi a szerelmet 

A 30 éves Selena a platformra feltöltött rövid kis klipben nem a saját hangján szólal meg, egy már létező hanghoz készített egy néhány perces felvételt. 

Utálom, amikor a lányok azt mondják „Istenem, a szerelmem nem is tudja, hogy létezem”. Kislány, a szerelmem nem is létezik. 

– mondja Selena, aki a kliphez tartozó bejegyzésében azt írta: 

Még mindig keresem őt, lol. 

Még mindig szingli

E szerint Selena még mindig keresi a szerelmet, ami csak azér érdekes, mert pár héttel ezelőtt hírbe hozták Drew Taggarttal, akivel pár lesifotó tanúsága szerint randizott is. Viszont ebből most úgy tűnik, hogy a Gyilkos a házban sztárja szingli, és még mindig a nagy Ő-t keresi. 

@selenagomez

Still out here lookin for him lol

♬ original sound - laica chan

Hailey Bieber dráma

A most feltöltött videót Selena egyértleműen viccnek szánta, de az aggódó rajongók szerint csak így próbálja meg elterelni a figyelmét arról, hogy az utóbbi hetekben számtalan bántás érte. Ahogyan azt mi is megírtuk az ún. Hailey Bieber dráma nagyon megviselte Selenát, sőt egy interjúban azt is bevallotta, hogy bizony a testszégyenítő kommentek is alaposan betettek neki, hiába tett úgy, mintha nem érdekelné. 

(via)