Néhány nappal ezelőtt írtuk meg, hogy Selena Gomez szünetet tart a közösségi médiában, de úgy tűnik ez nem tartott sokáig, ugyanis máris került fel friss bejegyzés. Persze, azt nem tudni, hogy az énekesnő-színésznő maga kezeli-e az oldalát, vagy valaki más posztol helyette, de annyi biztos, hogy felkerült pár családi fotó, ami miatt a kommentszekció is felrobbant. 

Friss fotók 

Selena a családjával töltötte a szabadidejét, horgászni mentek, erről pedig néhány, vidám hangulatú felvételt is közzétett a fiókjában. A rajongók közül azonban többen nem az édes pillanatokra refklektáltak, hanem Selena kinézetére, akiről valóban nem túl előnyös fotók készültek ezúttal. 

Lupusza van

Ennek azonban oka van, hiszen Selena nyíltan vállalja a betegségét, sőt rendszeres osztott is meg ennek kapcsán tartalmakat a felületein. A 30 éves Selena ugyanis lupusszal küzd, ami egy gyulladásos betegség, s amelynek során az immunrendszer a test saját szövetei, szervei ellen fordul. A Gyilkos a házban sztárja emiatt különböző gyógyszereket kell szedjen, amiknek a mellékhatása nagyon durva, egyik ezek közül az extrém súlyingadozás. 

Amikor szedem, akkor hajlamos vagyok a vízvisszatartásra. Ez normális ilyenkor. Amikor viszont nem szedem, akkor hajlamos vagyok lefogyni 

– részletezte korábban Selena, akibe mindezek ellenére is sokszor beleállnak a testszégyenítők. Persze ő ezt nem hagyja szó nélkül: a Golden Globe-gála után is több attrocitás érte, de Selena nem volt rest keményen visszaszólni a gyűlölködőknek. 

Kiállnak mellette a rajongók 

A friss fotói alá is számos bizarr hozzászólás érkezett, azonban Selena rajongói – akik egyébként nagyon aggódnak érte – igyekeznek kiállni az énekesnő mellett. 

Selena most rossz szögből mutatta meg magát, egy átlagos napon. Viszont ezt látnia kell mindenkinek, hiszen ma, amikor az influencerek nem csinának mást, csak szerkeszgetik a képeiket, üdiítő azt látni, hogy valaki a valódi arcát mutatja 

– írta az egyik kommentelő. 

Ő egy gyönyörű lány, a szerettei körében, szűrök és filterek nélkül, hitelesen és őszintén 

– fogalmazott egy másik. 

Ezért szeretünk Selena. Köszönöm, hogy mindig megosztasz olyan dolgokat, amik normálisnak tűnnek

– üzente egy harmadik hozzászóló. 

(via)