Selena Gomez már évek óta súlyos autoimmun betegséggel küzd, ami fizikailag és lelkileg is megnehezíti az életét. Az énekesnőt még 2014-ben diagnosztizálták lupusszal, azóta pedig rengeteg kezelésen van túl, sőt még egy veseátültetésre is szüksége volt.

Durva mély ponton van túl

Selenának az elmúlt években nem csak a lupusszal, de súlyos depresszióval és bipoláris zavarral is meg kellett küzdenie. Mind mentálisan, mind fizikailag is sokszor volt már nagyon mélyen. Mostanában azonban úgy tűnt, hogy sokkal jobban érzi magát minden szempontból, keményen dolgozik új sorozatán, sőt a szerelem is rátalált.

A rajongók mégis aggódni kezdtek, ugyanis az énekesnő nemrégiben közzétett videóján sokkoló részletre lettek figyelmesek. Selena smink- és bőrápolási rutinjáról beszélt, ám amikor a micellás vizet próbálta kiönteni egy szivacsra, a keze remegett. Ebből pedig mindenki azonnal arra következtetett, hogy súlyosbodott az állapota a 30 éves énekesnőnek.

@selenagomez

PSA I got most of these products free. I ain’t just rolling like that everywhere. Use any serum to take off make up before washing. It breaks it up nicely. Also use a sponge to wipe eyes to treat eyes delicately when removing make up. K I’m done pretending I know what I’m taking about.

♬ Never Be Me - Miley Cyrus

Selena most reagált

Az énekesnő végül kommentben reagált a pletykákra TikTokon egy másik videó alatt, amit azóta sajnos töröltek, de az Internet ugyebár nem felejt!

Lol, a lupus elleni gyógyszerem miatt remegek 

– írta Selena, amiből úgy tűnik, bár továbbra is súlyos tünetekkel küzd, jól van.