Nem titok, hogy Meghan Markle kifejezetten határozott személyiség, és a Harry herceggel való házasságukban is megköveteli, hogy egyenrangú félként kezeljék.

A fotóik tanúsága szerint még mindig dúl köztük a szerelem, amit az is bizonyít, hogy a nyilvánosság előtt csókolóztak. Meghan Markle még mindig szereti egyértelművé tenni, hogy Harry herceggel egy párt alkotnak, ám legutóbb kellemetlen helyzetbe sodorta magát a viselkedésével.

Meghan Markle féltékeny típus

Harry herceg és Meghan Markle a napokban részt vettek Grand Champions Polo Club sporteseményén. Harry herceg számára ez különösen fontos volt, hiszen ebben a klubban ő maga is játszik.

A verseny végén a csapat elnyerte a kupát, amit természetesen fotókon is megörökítettek, és csoportképek is készültek a klub játékosaival és munkatársaival. Egy ismeretlen nő az egyik fotó kedvéért odaállt Harry herceg mellé, Meghan Markle azonban maga mellé mutatva áthívta a saját oldalára, hogy a nő ne a férje mellett kapjon helyet.

Az eset nem kerülte el a kommentelők figyelmét sem, akik közül többen is azt írták, hogy nagyon kínos volt a hercegné viselkedése és féltékenykedése:

Úgy tűnik, bizonytalan a kapcsolatukban, ezért nem engedi, hogy egy másik nő megálljon a férje mellett egy fotó erejéig.

Mások azt hangoztatták, hogy ez az eset a legjobb példa arra, hogy Meghan Markle egy uralkodó személyiség, aki soha nem engedi ki az irányítást a kezéből.

meghan-markle-harry-herceg-cosmopolitan.hu
Forrás: Saeed Khan / AFP

Bármi is az igazság, az biztos, hogy az esetről készült felvételek bejárták az internetet, és a legtöbb hozzászóló szerint Meghan Markle féltékenysége kifejezetten túlzó volt.

via