2020-ban kötött Meghan Markle és Harry herceg szerződést a Netflixszel. A hercegi pár dokusorozata 2022-ben érkezett meg a streamingre, azóta csak az Invictus Games játékosait bemutató program vált elérhetővé. Most azonban kiderült, hogy 2 új sorozatot is készítenek, ezekben Meghan is látható lesz! 

Ezekkel a műsorokkal tér vissza Meghan Markle

Az információk szerint több projekten is dolgozik Harry herceg és Meghan Markle produkciós cége, az Archewell Productions. Az egyik egy film, ami Carley Fortune írónő Várlak a tónál című regényének az adaptációja. Erről még keveset tudni, most azonban kiderült, hogy a hercegi párnak lesz két nem fikciós projektje is, az egyikben Meghan Markle lesz a főszereplő

Meghan műsora a főzés, a kertészkedés, a szórakozás és a barátság örömeit ünnepli. Hasonló műsor lesz, mint amit készített már Martha Stewart. A showrunner Leah Hariton lesz, aki Selena Gomez főzőműsorát csinálta. 

A PageSix szerint az időzítés nem véletlen, hiszen hamarosan elindul a hercegné új webshopja. Az életmód műsor pedig kifejezetten hasznos, ha szeretne hitelesebbnek tűnni. 

A hitelesség kulcsfontosságú az életstílus arénájában, és azok, akik sikeresek, általában hajlandóak megosztani az egész életüket. A Harry és Meghan című sorozatban és az Oprah-interjúban Meghan lehetővé tette, hogy a kamerák rögzítsék a magánéletének bizonyos aspektusait. De ahhoz, hogy sikeres életstílus-show-t hozzon létre, fel kell készülnie arra, hogy teljesen kitárja az ajtót

– értékelte Meghan terveit Rachel Richardson, Highly Flammable írója. 

Harry herceg is érkezik egy új műsorral, erről azonban még kevesebbet lehet tudni. Az biztos, hogy a lovaspólóról fog szólni, ami az egyik kedvenc sportja. Nagy valószínűséggel kulisszák mögötti dolgokat, érdekességeket is fognak mutatni, hogy még többen megismerjék a sportot. 


Via