Májusban visszatér Angliába Harry herceg. Sussex hercege az Invictus Games 10. évfordulója kapcsán utazik az országba, és mindenki arra kíváncsi, Meghan Markle vele tart vagy sem. Az informátorok szerint szinte biztos, hogy Amerikában marad, mivel van egy dolog, ami nagyon aggasztja. 

Meghan Markle ezért nem szeretne az Egyesült Királyságba utazni

Sokan várják, hogy Meghan Markle visszatérjen az Egyesült Királyságba, de az információk szerint ez biztosan nem történik meg a következő hónapokban. Bár Harry herceg Angliába repül, Meghan nem szeretne utazni. Az okok is kiderültek, az egyik, hogy nem érzi biztonságosnak az utazást, mivel az Egyesült Királyságban nem kapnak rendőri védelmet. 

Van azonban egy másik ok is, erről egy bennfentes beszélt a New Magazine-nak. Az informátor azt állítja a biztonsági problémák a kisebb gond, mivel Meghan úgy érzi, hogy nem kedvelik Angliában, ez pedig a mentális egészségére is hatással lenne.

Visszalépne egy szorongásos angliai látogatásba, egy olyan helyre, ahol úgy érzi, nem látják szívesen

– mondta az informátor. 

A magazin szerint szinte kizárt, hogy Meghan Markle Angliába utazzon, mivel nem szeretne visszamenni a múltba. A hercegnét korábban sokszor bírálták a britek, így érthető, ha tart a látogatástól. Emellett a biztonság még mindig nagy gondot okoz. Harry herceg korábban a bíróságon támadta meg a Belügyminisztérium döntését, de nem sikerült célt érnie, és továbbra sem kapnak rendőri védelmet

Most már odáig jutottunk, hogy Meghan nem akar a gyerekekkel az Egyesült Királyságba jönni. Egyszerűen nem érzi magát biztonságban

– nyilatkozta korábban a család egyik barátja. 

Harry herceg ennek ellenére szeretné, ha a családja elkísérné Angliába. Ezért akarja elérni, hogy megkapják a rendőri védelmet. 


Via