Egy ideje már szó van róla, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg szeretnének békülni Harry hercegékkel. A legfrissebb hírek szerint Meghan Markle csak akkor megy ebbe bele, ha teljesítik két feltételét.

Meghan Markle nem áll készen a békére

Katalin hercegné betegsége úgy tűnik, segíthet abban, hogy elsimuljanak a családi viszályok. A hírek szerint a walesi hercegi pár úgy döntött, hajlandó megbocsátani Harryéknek és békét kötni. Fel is ajánlották, hogy látogassák meg őket Londonban, a gyerekeikkel együtt. A szakértők szerint Meghan azonban erről hallani sem akart, visszautasította az ajánlatot.

Tom Quinn királyi szakértő most úgy nyilatkozott a Mirrornak, hogy Meghan nem tette túl magát a sok sértésen, ami érte a királyi családtól az évek alatt, és bár Harry hiába szeretne békülni, neki ez nehezebben megy.

Állítólag két feltétele van annak, hogy hajlandó legyen közeledni Katalinék felé! A szakértő szerint addig Meghan azt várja, hogy a királyi család legyen végre kedves vele, illetve kérjenek tőle bocsánatot mindazért, amit róla és neki mondtak, illetve ahogyan viselkedtek vele.

Via