Régóta nem találkozott Meghan Markle a királyi családdal, hiszen legutóbb 2022-ben utazott a férjével az Egyesült Királyságba. Nem tudni, a jövőben tervez-e utazást, az viszont most kiderült, a gyerekei miatt nagyon aggódik, ez pedig a királyi családdal kapcsolatos viszonyát is befolyásolhatja. 

Meghan Markle ezért aggódik a gyerekei miatt 

Sussex hercegnéjének viharosan alakult a kapcsolata a királyi családdal. Eleinte kifejezetten jó volt a viszony, de egyre gyakoribbak lettek a viták, manapság pedig csupán pár emberrel beszél a királyi családból. A viszony a gyermekei jövőjére is hatással van, ez pedig egyre jobban megviseli. 

Tom Quinn, királyi kommentátor a Mirrornak nyilatkozott. A szakértő elárulta, hogy Meghan egyre jobban aggódik, hogy a gyermekeinek semmiféle kapcsolata nem lesz az unokatestvéreivel.

Nagyon aggódik amiatt is, hogy a gyerekeinek nem lesz igazi kapcsolatuk unokatestvéreikkel, Györggyel, Saroltával és Lajossal. Meghan, aki szereti a nagy, boldog család gondolatát, utálja, amikor az emberek úgy írják le a gyerekkorát és a családját, hogy rosszul működött. Fél, hogy a történelem megismétli önmagát. 

A szakértő azt is megosztotta, hogy az információi szerint Meghan manapság már másként gondol az Egyesült Királyságban eltöltött idejére. Voltak problémás időszakok, de képes benne meglátni a szépet, emiatt főként aggasztja, hogy a gyermekei csak nagyon kevés időt töltöttek eddig Angliában. 

A pár egyik barátja, aki Meghan néhány arisztokrata barátja egyike volt az Egyesült Királyságban töltött idejében – azt mondta nekem, hogy Meghannak hiányzik az Egyesült Királyságban töltött életének bizonyos aspektusa, és aggódik amiatt, hogy gyermekei őt fogják hibáztatni, ha soha nem látják unokatestvéreiket. 

Az információk szerint Meghan hamarosan az Egyesült Királyságba utazhat, elkísérheti Harry herceget. Ám ez még nem biztos, mivel Sussex hercege ismét pert vesztett, és nem kapta meg a rendőri védelmet. Ez nagyon aggasztja a családot, hiszen nem érzik magukat biztonságban, ha meglátogatják a királyi családot


Via