Meghan Markle nem fogta vissza magát, amikor férje csapata győzött a pólóversenyen, meglehetősen intimen gratulált a kapitánynak. 

Meghan Markle szórta a puszikat

Harry herceg csapata győzött a múlt héten Floridában, amikor egy pólóversenyen vettek részt. Meghan Markle mindig ott van ezeken az eseményeken, hogy élőben bíztassa szerelmét, most sem volt ez másképp.

Harry herceg és Meghan Markle nem bújtak el az ünneplés hevében sem, az ex herceg a trófeát szorongatta, Meghan Markle pedig csókokkal gratulált neki.

Ám nem ez az, ami miatt elszabadultak az indulatok, hanem hogy Meghan Markle így viselkedett Harry herceg csapattársával is. A csapatkapitánynak is kifejezte ugyanis elismerését Harry herceg felesége, aki a férfit szintén puszikkal köszöntötte.

Mindenkit Harry herceg reakciója érdekelt

A felvételeken úgy tűnt, még maga Harry herceg is megdöbbent ettől a közvetlen reakciótól, ám a hírek szerint nem feszültek ezen össze, inkább csak nevettek az eseményeken.

A közösségi médiában azonban még mindig terjed ez a videó, és testbeszéd-szakértők elemzik, mi lehetett Harry herceg őszinte reakciója.

Szerintük a válltekerés egyértelműen egy agresszív fellépést jelzi, de van olyan is, aki úgy gondolja, Harry herceg az első agresszív reakció után lazább lett, és jót nevetett.

via