2020-ben vonult vissza Harry herceg és Meghan Markle. A hercegi pár azóta nem tartozik a dolgozó királyi családtagok közé. Ennek ellenére a királyi család weboldaláról nem távolították el őket, és egy igazán hosszú bemutatkozást olvashattak el róluk a rajongók, egészen mostanáig

Harry herceget és Meghant megalázta a palota 

A királyi család weboldalát folyamatosan frissítik, és mindig újabb fotókat, információkat töltenek fel a család dolgozó tagjairól. Harry herceg és Meghan munkáját szintén részletesen tárgyalták, és külön menüt is kaptak. Ezt a részt azután sem módosították, hogy a hercegi pár visszalépett, csupán kiegészítették az aktuális információkkal.

Egészen mostanáig nem történt változás a menüpontokat illetően, ám most valamiért úgy döntött a palota, hogy eltávolítja a hercegi pár részletes bemutatkozását. Meghan és Harry bemutatkozását egyszerűen összevonták, az eredeti szövegeket eltávolították, csupán egy 500 szavas bemutatást kaptak. 

Harry hercegnél kiemelték a hadseregben betöltött szerepét, valamint a munkáját a királyi családban, Meghan Markle esetében írtak a színészi karrierjéről, és arról, hogy milyen feladatokat vállalt amíg a dolgozó családtagok közé tartozott. A bemutatást azzal zárták, hogy megemlítették a palota 2021-es közleményét, amiben elárulták, Harry herceg nem vállal a jövőben feladatokat a királyi családban.

Változtatás sokakat meglepett, hiszen nagyon furcsa az időzítés. Évekig nem változtattak a hercegi pár bemutatkozásán. Éppen ezért sokan nem értik, miért volt erre pont most szükség. Az új bemutatkozást itt érheted el


Via