Az elmúlt években általában Harry herceget és Meghan Markle-t bántották sajtószerepléseik miatt, de most fordult a kocka.

Meghan Markle csak nevet

Miután az elmúlt években általában Katalin hercegné és Vilmos herceg kritizálták és támadták Meghan Markle-t valamint Harry herceget, most fordult a kocka, és Katalin hercegné kapja a kéretlen mondatokat.

Katalin hercegné ugyanis egy Photoshop-bakikkal teli fotót osztott meg az Instagram és Facebook-oldalán, amely sokak szerint nem csupán rosszul van szerkesztve, de nem is most készült, hanem novemberben. Azóta is rejtély övezi, miért kellett ennyire kétes eredetű képet megosztani a királyi család hivatalos oldalán, most pedig tovább durvul a helyzet.

Katalin bukását akarja Meghan Markle?

Mint kiderült, Harry herceg és Meghan Markle, valamint PR csapatuk Katalin hercegné social bukásán gúnyolódnak. Ugyan a walesi hercegnő már nyilvánosan is bocsánatot kért, Meghan Markle és Harry herceg, valamint a csapatuk szerint akkor is nagyon kínos ez a hiba, és velük sosem történhetne meg ilyen.

A hírek szerint az is zavarja Meghan Markle-t és Harry herceget az esetben, hogyha ők tették volna ugyanezt, már régen belebuktak volna az egészbe. Úgy érzik, kettős mérce van, és nem mindenkire ugyanazok a szabályok vonatkoznak. Nekik ennél visszafogottabb lépéseikből is hatalmas botrányok születtek, éppen ezért nem érzik igazságosnak, ha az emberek elnézik ezt.

via