Mindenki tudja, hogy Katalin hercegné és Meghan Markle nem állnak közel egymáshoz, és különösen rossz a kapcsolat közöttük, amióta a sussexi hercegné és Harry herceg elhagyták a királyi családot. Egy szakértő szerint pedig sosem lesz már megközöttük a bizalom. 

Megbocsátás lehet, de bizalom nem 

Tom Quinn királyi szakértő úgy véli, hogy a sussexiaknak megbocsáthatóak a megjegyzések, de soha többé nem fognak megbízni bennük.

Vilmos és Katalin talán megbocsátanak Harrynek és Meghannak, de nem fognak bízni bennük

– magyarázta a szakértő a Mirrornak, és odáig elment, hogy állítása szerint Katalin hercegné az elmúlt években a Meghan Markle-lel való dráma miatt fogyhatott olyan sokat.

Ez volt a legfájdalmasabb állítás

Meghan egyik legnagyobb állítása az Oprah-interjúban az volt, hogy Katalin néhány nappal Harryvel való esküvője előtt elsírtatta. Eredetileg olyan hírek jelentek meg, amelyek szerint Meghan volt az, aki megsiratta Vilmos herceg feleségét. A probléma onnan indult, hogy Katalin jelentette, nincs teljesen rendben Sarolta hercegnő koszorúslány ruhája.

Néhány nappal az esküvő előtt ideges volt valami miatt a koszorúslány ruhákkal kapcsolatban, és ez megsiratott, és nagyon megbántotta az érzéseimet

– vallotta be akkor Meghan Markle.

Harry herceg egyébként február elején járt az Egyesült Királyságban, de Katalin hercegnét nem látogatta meg, aki a hasi műtétjéből lábadozik. Vilmos herceggel pedig szintén nem találkozott, csupán az édesapjával, Károly királlyal futott össze 30 percre, majd másnap visszautazott az Egyesült Államokba.

Via