Az elmúlt időszakban ellepték a Katalin hercegné állapotára vonatkozó elméletek a közösségi médiát. Korábban már írtunk róla, és a három legőrültebb teóriát is felsoroltuk. De nagyon úgy fest, Vilmos herceg megelégelte a dolgot, mivel a szóvivőjén keresztül üzenetet küldött. 

Katalin hercegné miatt adott ki közleményt Vilmos herceg 

Az elmúlt hetekben egészen őrült elméletek jelentek meg Katalin hercegné állapotáról. Sokak szerint sokkal súlyosabb dolog miatt volt szükség a műtétre, míg mások szerint egészen egyszerűen plasztikai műtétje volt, amit nem akar bevallani. Bár a nyomás hatalmas volt a Kensington-palotán, többször is elmondták, a walesi hercegné állapota magánügy, ezen pedig nem szeretnének változtatni. 

Az elmúlt napokban is kiadtak egy közleményt, abban arra kértek mindenkit, hogy ne gyártsanak különféle elméleteket. Hiszen ezek nem segítenek Katalin hercegnének a felépülésben. Ennek ellenére az őrület nem állt le. Vilmos herceg is reagált az ügyre, a People magazinnak eljutatott egy választ a szóvivőjén keresztül. 

A munkájára összpontosít, és nem a közösségi médiára. 

Bár Vilmos herceg üzenete nyilvánvaló, ettől függetlenül az emberek nem álltak le az őrült teóriákkal. Pár nappal ezelőtt készült néhány felvétel Katalin hercegnéről, ezek azonban sokakat nem győztek meg.

Katalin hercegné hamarosan visszatér 

A palota januárban jelentette be, hogy hasi műtéten esett át Katalin hercegné. A közleményből az is kiderült, hogy a walesi hercegné áprilisig nem vállal nyilvános szerepléseket. A legfrissebb információk szerint hamarosan visszatér, júniusban már biztosan részt vesz a Trooping the Color ünnepségen. 

Az információ véletlenül került fel az internetre, később pedig a palota is reagált. Elmondták, hogy a hercegné visszatérése a kezdetektől fogva egyértelmű volt, semmi sem változott. 


Via