Az elmúlt hetekben igazán őrült összeesküvés-elméletek keringtek Katalin hercegné állapotát illetően. A rajongók teljesen elszabadultak, és durva sztorikat gyártottak. Ebből lett elege a hercegné nagybátyjának, aki most megtörte a csendet. 

Katalin hercegné állapotáról egy családtagja mesélt 

Gary Goldsmith beköltözött a Celebrity Big Brother házába, és rögtön az első este üzent azoknak, akik Katalin hercegné állapotáról gyártanak elméleteket. A férfi szerint ez az egész megterhelő mindenki számára, és nem érti, miért nem tudnak Katalin hercegnének egy kicsivel több teret hagyni. 

Most békén kell hagyniuk őt, mert oka van annak, hogy miért nem beszélnek róla

– utalt arra, hogy Katalin hercegné betegségét magánügyként kezelték. A kijelentése sokakat meglepett, hiszen ezzel arra utalt, hogy valóban komolyabb dolog miatt volt szüksége az operációra. 

Gary arról is beszélt, hogy megérti miért olyan nagy az érdeklődés az unokahúga iránt. Elmondta, hogy szerinte Katalin hercegné népszerűsége érthető, jó munkát végez, valósággal imádják az emberek, de pont ezért kellene neki teret hagyni. Az állandó elméletekkel csak hátráltatják a gyógyulását. 

De mivel Katalin olyan csodálatos munkát végez, mindig nagy iránta az érdeklődés. Valamiért ő az első számú királyi nő, és csak könyörgöm az embereknek, hogy adjanak neki egy kis teret.

Gary Goldsmith döntése egyébként megdöbbentette a szakértőket és a királyi családot is. Az elmúlt napokban már többször beszéltek arról, hogy Carole Middleton nem volt elragadtatva a valóságshow miatt. Sokan pedig attól tartanak, hogy Gary később titkokat fecseghet ki a királyi családról. 


Via