Imádják a divatrajongó csajok Katalin hercegné ruhatárát. A hercegné mindig nagyon trendi, mégis elegáns darabokat visel, pont, mint ez a tavaszi kabát, ami nagy kedvence. Évek óta viseli, és ami a legjobb, most akciósan lehet beszerezni. 

Ez Katalin hercegné egyik kedvenc tavaszi kabátja 

Katalin hercegné mindig nagyon elegáns darabokat visel. Sok kabát sorakozik a ruhatárában, melyeket a nyilvános eseményeken is láthatunk rajta. De vannak kifejezetten lazább, sportosabb darabjai is, ezeket szintén gyakran viseli. Az egyik kedvence, amit tényleg évek óta visel, az ez a kék, steppelt Barbour kabát. 

A steppelt kabát nagy kedvence, évek óta viseli az olyan eseményeken, ahol kicsit lazább szettben kell megjelenni. A Barbour darabja nagyon népszerűnek számít, de az tény, hogy nem egy olcsó kabát. Katalin hercegné kabátja 200 font körül mozog, bár az ő kedvenc fazonja már nem kapható. De egy nagyon hasonlót most akár akciósan beszerezhetsz, hiszen ezt a steppelt kabátot most 135 fontért, vagyis 62 ezer forintért rendelheted meg

Tény, hogy Katalin hercegné kabátja nem a legolcsóbb, de a tavaszi időszakban sok hasonló fazont találhatsz. Egy nagyon egyszerű, sokoldalú darab, ami tökéletes, ha lazább a stílusod, vagy egy olyan dzsekit keresel, amit akár még egy hétvégi kiruccanásra is fel tudsz venni. 


Via