A két hercegné stílusa sokáig nagyon különbözött egymástól. Katalin hercegné legtöbbször elegáns ruhákat viselt, Meghan Markle pedig korábban is imádta a letisztultabb szetteket. Ám az utóbbi időben egyre gyakrabban jelennek meg hasonló outfitben, most Sussex hercegnéje inspirálódott a walesi hercegnétől. 

Katalin hercegné egyik kedvenc szettjét viselte Meghan Markle

Meghan Markle Beverly Hills egyik éttermében találkozott egy barátjával, az ebédre egy igazán különleges szettben érkezett. Sussex hercegnéje fekete nadrágot, vékony pulóvert és egy barna kabátot viselt. A MaxMara kabát az egyik nagy kedvence, korábban többször láthattuk már rajta, így évek óta a ruhatára egyik alapját képezi. 

A szett igazán letisztult, hiszen Meghan lapos talppal rendelkező cipővel, és pár visszafogott kiegészítővel viselte. Igazán minimalista, így nem csoda, hogy azonnal felkeltette mindenkinek a figyelmét. Ám sokaknak feltűnt, hogy láthattunk már egy hasonló szettet, csak azt Katalin hercegné viselte. 

A walesi hercegné még 2023-ban viselt egy hasonló outfitet, ő is sötét színű alapdarabokat vett fel, az egyetlen különbség, hogy az ő kabátja eltér attól, amit Meghan viselt. Katalin hercegné kabátja világosabb volt, a szabása pedig jobban kiemelte az alakját. Ennek ellenére szinten minden egyezett. 

A rajongóknak mindkét szett tetszett, a legtöbben nem is tudtak dönteni, kinek állt jobban! Szerinted? 

Szavazás