Januárban derült ki, hogy Katalin hercegné műtéten esett át, majd nem sokkal később újabb bejelentést tett a palota. Károly királyt rákkal diagnosztizálták, ami az egész családot megrázta. Az informátorok szerint Meghan Markle-t is megérintette a dolog, ezért már fel is vette a kapcsolatot a férje családjával. 

Meghan Markle szeretné rendezni a kapcsolatát Katalin hercegnével

Az US Weekly értesülései szerint Sussex hercegnéjét nagyon megérintették a királyi családban történt események. Éppen ezért támogatta Harry herceg útját Angliába, és segíti a férjét abban, hogy minél többször látogassa meg a családját. Meghan eddig nem tért vissza az Egyesült Királyságba, de a nyilatkozó forrás elárulta, hogy felvette a kapcsolatot Katalin hercegnével. 

Meghan felvette a kapcsolatot Katalinnal és Károllyal. Tehát lépéseket tesznek a megbékélés érdekében. 

Az informátorok szerint nem kizárt a békülés, mivel Meghan és Katalin is szeretné rendezni a konfliktusokat. Katalin hercegnét megbántotta Meghan, ennek ellenére nem akar haragot tartani.

Meghan támogatja Harryt ebben az egészben, és a legjobbakat kívánja a királyi családnak – Katalint is beleértve

– nyilatkozta egy másik forrás. Elárulta, hogy Katalin hercegné nagyon nyitott, ennek ellenére nem szeretne beleavatkozni Vilmos herceg és Harry herceg kapcsolatába. A források szerint Vilmos herceg az, aki nem tud megbocsátani a testvérének. 

Hamarosan kibékülhetnek 

Harry herceg február elején utazott Londonban. Az információk szerint a találkozó nem tartott sokáig, mivel Károly királynak el kellett utaznia. Ennek ellenére a szakértők jó kiindulási pontnak tartják ahhoz, hogy végre kibéküljenek. 

Meghan teljes mértékben egyetértett abban, hogy Harrynek ott kell lennie. El kell mondania az apjának, mennyire szereti őt, és teljesebb képet kell kapnia arról, hogy Károly mivel néz szembe

– nyilatkozta egy informátori az US Weekly magazinnak. 

A bennfentesek szerint Harry herceg szeretné támogatni a királyi családot, így a következő időszakban sokkal gyakrabban utazhat Londonba. 


Via