Ritkán jelenik meg hivatalos portré Harry hercegről, és Meghan Markle sem szokott modellt állni a fotósoknak. Most azonban mégis kivételt tett, közzétettek róla egy új képet, amivel fontos üzenetet közvetít. 

Legújabb portréjával üzent Meghan Markle

Nagy bejelentést tett Meghan Markle, mivel elárulta, hogy az Archetypes nevű podcastja idén tavasszal folytatódik. Tavaly lett vége az első évadnak, miután a Spotify felbontotta a szerződését a hercegi párral. Az információk szerint a cég nem volt elégedett a podcastok mennyiségével és minőségével. Emellett több botrány is volt az Archetypes körül, egyes források szerint nem Meghan Markle csinálta az interjúkat, a hangját utólag vágták be. Most a podcast a Lemonada Media felületén folytatódik. 

A Lemonada Media új partnerséget jelentett be Meghannal, Sussex hercegnéjével. A díjnyertes „Archetypes” podcast idén tavasszal először minden audioplatformon streamelhető lesz, a Lemonada pedig felügyeli a hirdetések értékesítését és terjesztését. 

A bejelentés miatt egy új portrét is nyilvánosságra hoztak, amit Misan Harriman fotós készített. A képen Meghan visel egy igazán különleges órát, ami azonnal megragadta a rajongók figyelmét. Diana hercegné Cartier órája egy igazán ismert darab, aminek nagyjából 18 ezer font az értéke. 

A szakértők szerint igazán fontos jelentése van, hogy ezt vette fel, hiszen ezzel szeretné megmutatni, mennyire fontos a jelenléte. A letisztult portré szintén erre utal. Így az ékszerválasztást semmiképp sem lehet véletlennek nevezni. Meghan Markle új portréja nem nyerte el a rajongók tetszését, többek szerint botrányos, hogy a Sussex nevet pénzszerzésre használják. 


Via