Katalin hercegné és Meghan Markle kapcsolata jól indult, végül a két nő sosem került közelebbi viszonyba. Most egy szakértő megszólalt a hercegnék kapcsolatáról, és megdöbbentő titokról rántotta le a leplet. 

Ezért nem működött Meghan Markle és Katalin hercegné kapcsolata

Eleinte úgy tűnt, Meghan és Katalin barátnők lehetnek, de később egyre több pletyka jelent meg a rossz viszonyukról. Tavaly pedig Harry herceg is felfedte a könyvében, hogy már az első találkozáskor látta, milyen sok különbség van a nők között. Több információt nem árult el, ahogyan arra sem tért ki, miért alakult így a kapcsolat. Most Ingrid Stewart, a Majesty magazin szerkesztője meglepő dolgokat árult el. 

Hihetetlenül irigy volt, majd féltékeny Kate Middletonra. Sajnos Meghanra utal, nem igaz? Talán Harry egy kicsit szerelmes volt Katalinba. Nem, nem, nem – nem fizikailag, hanem lelkileg. Emlékszel, amikor még csak ők hárman voltak?

A szakértő szerint Meghan nehezen értette meg, hogy miért van ennyire szoros kapcsolat Harry herceg és Katalin hercegné között. Ez pedig a két nő kapcsolatát mondhatni megmérgezte. További problémát jelentett, hogy Meghan Markle teljesen másként képzelte el a hercegnéi életet. 

Hallottam, hogy Meghan azt hitte, hogy hercegné lesz, és a windsori kastélyban fog élni. Ehelyett ott van Vilmos és Katalin ezzel a gyönyörű házzal, miközben ők a Nottingham Cottage-ban ragadtak.

A források szerint Meghan nehezményezte, hogy egy jól működő gépezetbe került be, amiben Katalin hercegnének sok joga volt. Úgy érezte, hogy bizonyos szempontból ő sokkal jobb példakép, emiatt több joga van beszélni, mivel mindent egyedül ért el, míg a walesi hercegné a hírnevét annak köszönhette, hogy beházasodott a királyi családba


Via