Hetek óta pletykálják, hogy Meghan Markle hamarosan ismét feltűnhet a képernyőn. Több dolog is erre utalt, hiszen az egyik legnagyobb ügynökség leszerződtette. A régi sorozata, a Briliáns elmék folytatódik, ami az előrejelzések szerint nagy sikert arathat. Sussex hercegnéjének azonban már tervei vannak. 

Meghan Markle nem akar visszatérni a színészethez 

Hamarosan elindul a Briliáns elmék spin-off sorozata, ami Los Angelesben fog folytatódni. Az eredeti sorozat ismét nagyon népszerű, ami részben a Netflixnek köszönhető. A pletykák szerint a spin-off alkotói szerették volna, ha Meghan Markle visszatér. Állítólag szerepet is szántak neki az epizódokban, amiért hatalmas pénzösszeget tehetett volna zsebre. Ennek ellenére a friss információk szerint, nem szeretne ismét kamerák elé állni. 

Meghan egyértelmű volt, hogy nem akar színészként részt venni. De Archewell produkciós cégként próbált betörni. De az NBC megölte ezt az ötletet

– magyarázta egy informátor a DailyMail nevű lapnak.

A pletykák szerint Meghan nem csupán színészként, de producerként is részt vehetett volna a sorozatban. Epizódonként nagyjából 70 millió forintot kaphatott volna, de az új státusz miatt sokkal magasabb összeg is ütötte volna a markát. 

Meghan ennek ellenére nem szeretne visszatérni, bár az nem derült ki, miért. Januárban a Briliáns elmék sztárjai megjelentek a Golden Globe-gálán, a hercegné ekkor sem tűnt fel a színpadon, a hiányát pedig meg is jegyezték az egykori kollégái. Sokan már biztosra vették, nem lesz látható a Briliáns elmék spin-off sorozatában.

Meghan és Harry herceg jelenleg a Netflixszel dolgozik együtt, korábban már bejelentették, hogy megvásárolták a Meet Me At The Lake romantikus regény jogait, ebből szeretnének filmet készíteni. A források elárulták, több produkción is dolgoznak, de még egyik sincs előrehaladott fázisban. 


Via