Meghan és Harry herceg évekkel ezelőtt váltak ki a királyi családból. Ez azt jelenti, hogy semmiféle anyagi juttatást nem kapnak, és a királyi családtagoknak járó biztonsági szolgálatot sem vehetik igénybe. Mindent maguknak kell fizetni. A szakértők szerint ez költséges dolog. 

Harry herceg és Meghan milliókat költenek el évente 

Nincs egyszerű helyzetben Harry herceg és Meghan, hiszen hatalmas összegeket költenek el évente. Ezeknek egy részéből le sem tudnak faragni, hiszen a biztonsági költségek ennek jelentős részét teszik ki. Mivel már nem tartoznak a királyi család dolgozó tagjai közé, így ezt is maguknak kell fizetniük. 

Óriási kiadásaik vannak, biztonságuk, jelzáloghitelük, mindenük. Amikor beszéltem az emberekkel, azt mondták, megszállottjai a biztonságnak, és nem akarnak kisebb házba költözni, nagyon szeretik a házat

– magyarázta a The Sun királyi szerkesztője. 

Elárulta, hogy Harry herceg és Meghan otthona 14,6 millió dollárba került. A Kaliforniában található otthon fenntartása nem olcsó, hiszen egy hatalmas otthonról van szó. Emellett jelzáloghitelt vittek fel a megvásárlásához, ez 9 millió dollár volt. Katie Nicholl, a Vanity Fair királyi szerkesztője ettől konkrétabb volt, elárulta, mennyi pénzbe kerül egy év Kaliforniában ilyen biztonsági kiadásokkal.

Beszéltem egy informátorral Montecitóban, aki azt mondta, nem lehet úgy élni Montecitóban, ahogyan ők élnek anélkül, hogy ez körülbelül ne kerülne 20 millió dollárba évente. 

A költségek tehát igazán magasak, és jelenleg csakis a királyi családon kívül tudnak pénzt keresni. Harry herceg és Meghan ezért írtak alá szerződést a Netflixszel. Ez viszont 2025-bn lejár, és még nem tudni, a streaming meghosszabbítja-e vagy sem


Via