A királyi családban mindig dráma van, ám most Harry hercegről fogalmazott meg durva állításokat egy bennfentes. A royal family egykori barátja állítja, hogy kamaszkorában Harryt a komornyik a nyakánál fogva vitte el egy medencés buliról. 

Elszabadultak az indulatok 

Henry Somerset, Beaufort hercege elmesélte, hogy hosszú évekkel ezelőtt egy vidéki kastélyban tartott partyn vett részt Harry herceggel, aki túl jó kedvében volt. A herceg sokakat megdöbbentett a viselkedésével, és végül a komornyik a nyakánál fogva rángatta el.

Hirtelen Harry minden magyarázat nélkül felkapta az egyik lányt, és a medencébe hajította. Kezdetben mindenki meg volt döbbenve, de aztán elkezdek hahotázni. Talán nem különösebben szokott hozzá ehhez a sikerhez a poénjaival

– kezdte Henry Somerset.

Ezután felvett egy másikat, majd egy másik lányt, majd egy másik lányt, és inkább olyan volt, mint egy kamionsofőr, aki szénzsákokat rakott a teherautó hátuljára, mielőtt ünnepélyesen visszament volna egy másikat felvenni

– folytatta a történetet a férfi, aki hozzátette, hogy az ő édesapjának a komornyikja parancsolt megálljt a hercegnek. 

Őszintén vallott a kamaszkoráról 

Harry herceg a januárban megjelent önéletrajzi könyvében őszintén vallott arról, hogy milyen nehézségekkel küzdött kamaszként, és különböző drogokat is kipróbált. A herceget nagyon megviselte az édesanyja halála, és emiatt is lefelé csúszott a lejtőn. Harry azt is bevallotta, hogy tinédzserként kipróbálta a kokaint, és idősebb korában újra használta.

Via