Évekkel ezelőtt költözött el az Egyesült Királyságból Meghan Markle és Harry herceg. A dolog sokakat megdöbbentett, de a hercegi pár azóta sem tért vissza Londonba. Most egy informátor megszólalt az ügy kapcsán, és elárulta, hogy egyre nehezebben viseli Sussex hercege a kialakult helyzetet

Harry herceg nehéz időszakon megy keresztül

Phil Dampier királyi szakértő beszélt Sussex hercegének a jelenlegi helyzetéről, és elárulta, hogy egyre nehezebben viseli a dolgot. Amerikában él, idegen számára a környezet, és Hollywoodban sem mozog otthonosan. A barátai mind Angliában élnek, ezért eléggé magányos. 

Meglehetősen magányos. Eléggé elszigetelt Kaliforniában.

Harry hercegnek nagy valószínűséggel hiányoznak a régi barátai, akikkel szeretett időt tölteni. Hollywoodban nem találja meg olyan könnyen az útját, ezért van, hogy legtöbbször csak Meghan tarsaságában jelenik meg az eseményeken. Ezeket pedig láthatóan nem élvezi annyira. 

A következő időszak még érzékenyebben érintheti, hiszen ez lesz a harmadik év, hogy nem tölti a karácsonyt a családjával. A királyi családnak sok hagyománya van az ünnepi időszakra, ezekből Harry herceg ismét kimarad. 


Via