A Netflix számára készített dokusorozatban mesélt arról Harry herceg és Meghan Markle, hogy milyen fontos nekik a halloween. Idén követték a hagyományokat, a gyerekek pedig cukorkát és csokit gyűjtöttek. 

Harry herceg és Meghan így ünnepelték a halloweent 

Korábban a királyi család szakértői már beszéltek arról, hogy a magas rangú családtagok számára nem illendő jelmezt viselni és bulizni. Ez az oka, hogy Katalin hercegnét és Vilmos herceget sosem láthatjuk beöltözni. Természetesen ez a szabály a gyerekekre nem vonatkozik, korábban a walesi hercegnét is látták, ahogyan jelmezeket vásárol. 

Harry hercegnek és Meghannak nem kell ehhez a szigorú szabályhoz illeszkedniuk, így ők korábban is ünnepelték a halloweent. Egyik évben például még bulizni is voltak, igaz álarcban. 

Idén a gyerekekkel együtt ünnepeltek, erről pedig lesifotó is készült. A kép alapján a gyerekek beöltöztek, Archie herceg fekete csontvázas jelmezt viselt, Lilibet hercegnő pedig rózsaszínben volt, ő nagy valószínűséggel hercegnőnek öltözött. A család a hagyományoknak megfelelően csokit vagy csalunk programot csinált, tehát édességet gyűjtöttek a szomszédoktól. 


Via